Uitleg premium lidmaatschap beleggershulp

Uitleg premium lidmaatschap beleggershulp

Op 15 mei 2023 zijn we gestart met een betaald lidmaatschap van beleggershulp. We noemen dit een premium lidmaatschap. We zijn echt blij met de belangstelling voor deze service, en willen de premium leden hartelijk bedanken, voor het enorme vertrouwen in ons. Het valt niet mee om zo’n service op te zetten, maar zijn echt verheugd om de volgende stap hierin te zetten. Dit maakt het mogelijk om onze kosten te dekken en daardoor deze service voort te kunnen zetten, de komende decennia. Dit is voor ons het belangrijkste aangezien we het echt niet van de verdiensten moeten hebben, dit is ons directe doel ook niet. Wat dit lidmaatschap precies inhoudt vertellen we straks, maar we beginnen eerst met de bekende disclaimer. Helaas moet dit, om de voorwaarde duidelijk te maken aan iedereen, dus willen we iedereen vragen om het door te lezen..

Disclaimer: Alle inhoud van het premium (of betaalde) lidmaatschap en gratis lidmaatschap is geen financieel advies. U dient altijd zelf onderzoek te doen en u bent zelf verantwoordelijk voor uw investeringsbeslissingen. Beleggershulp vertelt alleen, wat wij met ons geld doen, en is niet verantwoordelijk voor uw portfolio en dus investeringsbeslissingen. De service noemen we een “over de schouder” service. U kunt dus over onze schouder meekijken, wat wij met ons geld doen. U mag er dus vanuit gaan, dat alle aankopen en verkopen, ook daadwerkelijk door ons gebeuren. Wij zijn volledige transparant, u ziet dus ook duidelijk alle fouten en verliezen die we maken. Dit zeggende, we zijn dus geen financieel adviseur. Alle resultaten zijn geen garantie voor de toekomst, u kunt dus al uw geld verliezen. Indien u morele bezwaren heeft met een bepaalde sector waarin wij beleggen, vragen we u bij zichzelf te raden gaat, of u hierin wel wilt beleggen. Indien u twijfelt aan onze analyse, doe dan zelf onderzoek en ga bij uzelf te raden of u een aandeel aanschaft of niet.

Een normaal premium lidmaatschap kost voorlopig 60 euro per jaar. Zoals alle dingen in de maatschappij inflatie gevoelig is, is dit lidmaatschap niet inflatiegevoelig en hebben wij dit afgeschaft. U betaalt dus zolang beleggershulp bestaat, hetzelfde bedrag ieder jaar van 60 euro per jaar. Leden die zich voor 15 mei 2023 ingeschreven hebben, hebben daarbovenop nog eens een korting gekregen van 30 euro. Zij hebben dus, zolang beleggershulp bestaat, een abonnement van 30 euro per jaar en voor deze leden zullen we dus nooit het lidmaatschap verhogen zolang beleggershulp bestaat.

Het plan van beleggershulp met de betaalde premium service is om een portfolio te maken van 50.000 euro met:

  1. Maximaal 30 dividend aandelen van elk zo’n 1000 euro. Deze aandelen zullen we groeperen in verschillende sectoren en een beleggershulp-ETF noemen. Deze ETF’s zullen we op de beleggershulp site presenteren in de gratis website, de inhoud van de ETF’s zal alleen voor premium leden te zien zijn.
  2. Max 20 aandelen met de beste speculatieve bedrijven inclusief 10 royalty bedrijven voor 500 euro en 20 hoog speculatieve aandelen voor maximaal 250 euro. Dit zal een greep worden van de beste aandelen van het huidige portfolio van beleggershulp.
  3. Verder houden we 10.000 euro over om mee te handelen, en zal dus altijd tot cash gemaakt kunnen worden. Hier hebben we reeds een begin mee gemaakt door deze uit de portfolio te tillen. De bedoeling is, dat we ook deze alleen voor betalende klanten visueel maken. Indien de markt een enorme daling heeft gehad, kunnen we het geld uit het potje wat we gebruiken om mee te handelen, ook inzetten om tijdelijk goede aandelen op te pikken.
  4. Heeft u geen 50.000 euro, maar minder of meer, deel of vermenigvuldig dan de bedragen dan relatief gezien vanaf 50.000 euro. Dit betekent als u 25.000 euro heeft, en dus de helft heeft van 50.000 euro, koop dan voor 500 euro aandelen als wij voor 1000 euro aandelen kopen.

Het doel is hiermee om een inkomensgerichte portfolio opbouwen, welke enkele jaren in beslag zal nemen, dat via dividenduitkeringen het geld genereert om groei- en speculatieve aandelen te kunnen kopen of andere inkomensgerichte aandelen. Verwacht hierbij geen torenhoge winsten maar een geleidelijke winst over de jaren heen, we mikken hierbij op een gemiddeld rendement van 15%. U moet dus een beleggingshorizon hebben van minimaal 2 jaar met ieder dividend aandeel wat we bespreken op de website.

Wat krijgt u voor uw premium lidmaatschap:

  • De gratis service van beleggershulp, dus de normale wekelijkse updates en nieuwsbrieven.
  • Het blijft een over de schouder service, dus we geven geen advies, maar presenteren alleen maar wat wij doen met ons geld.
  • Extra rapporten over de dividendaandelen die we aanschaffen. Deze rapporten zullen alleen verschijnen indien we een aankoop gaan doen. Dus we brengen deze uit voordat we tot aankoop over gaan. Dit betekent dat we niet op een vast tijdstip deze rapporten maken, maar alleen als we een aankoop doen. Het kan dus zijn dat u in 1 maand bv. 5 rapporten krijgt en daarna maanden lang niets. We proberen het beste aankoop moment voor u te bepalen. Wel brengen we rapporten uit, en deze proberen we wel iedere maand minimaal 1 keer uit te brengen, van aandelen die zich reeds in ons portfolio bevinden. Zodoende krijgt u af en toe een status update.
  • We brengen al onze tradingsactiviteiten onder deze service, en zal dus niet meer te zien zijn op beleggershulp.
  • De meest interessante video’s zullen we voor u verzamelen, zodat u tijd bespaart om deze te zoeken op het internet en per week een mooie collectie hoeft om uit te kiezen.
  • De site zal in het Nederlands blijven aangezien alle leden uit Nederland of BelgiĆ« komen. In de toekomst bieden we misschien tevens een Engelse versie aan zodat we meer internationale mensen van informatie kunnen bedienen.

Heeft u nog vragen, neem dan a.u.b. contact met ons op via info@beleggershulp.nl

Nogmaals dank en we hopen u nog jarenlang te kunnen voorzien van een gedegen nieuwsbrief service, namens het beleggershulp team, Martin Belder