We veroveren een plek bij de grote jongens aan tafel.

We veroveren een plek bij de grote jongens aan tafel.

01 mei 2022 / volume 05 / jaar 5

Inleiding

Deze maand hebben we een nieuwsbrief voor u waarin we uitleggen waarom we eindelijk de stap naar de grote mijnbouwbedrijven gemaakt hebben. De grote jongens zijn in dit geval Vale (VALE), Rio Tinto (RIO) en BHP Group (BHP). Vale was een van de bedrijven die we vorige nieuwsbrief al uitgebreider besproken hebben, u kunt deze nieuwsbrief hier nalezen. Eerst laten we u een makkelijk overzicht zien, waarin vermeldt is, waarmee deze bedrijven zich bezighouden. Dit om u duidelijk te maken dat een mix van deze bedrijven een ideale spreiding is in het risico om te beleggen in 1 grondstof of in 1 bedrijf. Het hoge dividend wat deze bedrijven op dit moment zullen we als 2de behandelen. Dat is voor u misschien ook een reden om deze bedrijven in uw portfolio te nemen. We zullen niet diep in de bedrijfsvoering gaan van de bedrijven afzonderlijk, aangezien ze alle drie al decennia bestaan en het duidelijk is dat de wereld nog jaren hongerig is naar wat deze bedrijven produceren.

In welke grondstoffen zijn VALE, RIO en BHP actief.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2022-05-01-om-08.37.48.png

We wilden bij beleggershulp al langere tijd meer blootstelling aan basismetalen. We zullen hier niet de focus op leggen zoals bij edelmetalen, uranium en battery metals, maar willen dit bereiken door grote bedrijven te kopen die de basismetalen in hun portfolio hebben. De 3 bedrijven die we in deze nieuwsbrief voldoen aan deze wens.

In bovenstaand overzicht is te zien welke grondstoffen deze bedrijven boven de grond halen. Vale is Braziliaanse multinational dat bijna alleen actief in basismetalen. Een ander klein onderdeel is groene elektriciteit, wat het iets meer een sexy imago geeft. Rio Tinto is een Brits/Australische multinational dat mijnt naar Basis metalen, zout en diamanten. De laatste categorie geeft wellicht iets meer sprankeling. Alhoewel het voor sommige beleggers juist een showstopper is. Beleggershulp staat er neutraal tegenover, diamanten doen ons niets. BHP groep is een Brits/Australische multinational dat mijnt naar Basis metalen, een beetje edelmetalen, uranium en energiedragers zoals olie en kolen.

Met dit mandje aan deze bedrijven hebben we in 1 klap diversifiëring in blootstelling in regio’s, in grondstoffen, en in risicospreiding. Dit maakt de aankoop zo mooi, maar wat het nog mooier maakt, is het moment en het dividend rendement die hierbij hoort.

Waarom kopen we de 3 aandelen juist nu?

Hiervoor zijn een aantal redenen. De eerste is dat de wereld aan het veranderen is. Het westen heeft besloten om Rusland de rug toe te keren. Hiermee heeft men echter een probleem gecreëerd, namelijk de grondstoffentoevoer die de economieën van het westen nodig heeft. Rusland is een enorme speler op dit vlak en er zullen dus grondstoffen ergens anders vandaan gehaald moeten worden. En wie kunnen dat beter dan de bedrijven die dit nu al doen. Wij denken daarom dat dit soort bedrijven zullen opschalen in productie de komende 10 jaar. Dit zullen ze echter niet gratis doen en zal de grondstoffen zo onder druk zetten dat prijzen alleen maar zullen stijgen is onze verwachting. Natuurlijk met pieken en dalen op de korte termijn, maar over het algemeen zullen prijzen stijgen. En dit van alle grondstoffen. Dit zal de winstgevendheid van deze bedrijven alleen maar stuwen.

Een andere reden is dat de prijs van de 3 aandelen relatief laag is. Wat bedoelen we hiermee? De laatste weken is de koers van de aandelen behoorlijk gedipt waardoor de aandelen aantrekkelijk zijn, en wij denken goedkoop zijn. Natuurlijk een aantal jaar geleden waren ze de helft goedkoper, maar de groene revolutie en daarbovenop de geopolitieke spanningen laat de grondstoffen alleen maar in prijs stijgen, dus relatief gezien zijn de aandelen nu goedkoper.

De 3de en laatste reden waarom we nu de aandelen kopen is het dividend rendement. We geven u hieronder een overzichtje waarop de rendementen gegeven zijn door de laatste 2 dividend uitbetalingen te delen op de huidige prijs. Houdt u a.u.b. wel stevig vast zodat u niet van uw stoel valt.

We moeten dit wel gelijk nuanceren. Het is niet gezegd dat de bedrijven dit soort hoge dividenden blijven uitbetalen. Houdt u er dus rekening mee dat het dividend meer tussen de 8-10% zal leggen. Maar het is ook goed mogelijk dat het hoger wordt de komende jaren als de koers van deze bedrijven stijgt. Wij denken dat de koers minimaal x 2 kan als de geopolitieke spanningen blijven zoals ze nu zijn. De westerse wereld wil grondstoffen hebben, we zijn veel te veel gewend aan ons luxe leventje. Kijk maar wat er op Schiphol gebeurt, waar zijn al die bezorgde mensen om het klimaat? Staan deze allemaal in de rij op vakantie te gaan. Ik dacht het niet, ze willen hun luxe leventje niet opgeven. Groen praten is immers makkelijker dan groen doen. En dit blijft, waardoor de vraag naar grondstoffen alleen maar zal stijgen. Dus wij denken dat de dividendbetalingen best nog wel eens zou kunnen stijgen van de bovenstaande bedrijven. Hierdoor ontstaat er een kans dat we geen 10% dividend uit dit mandje ontvangen, maar 20% dividend gebaseerd op de huidige koers. En laten we duidelijk zijn, wij vinden dividend geen vies woord zoals de woke-gemeenschap. Wij zien het als beloning voor het risico dat we nemen om te investeren in bedrijven die de materialen naar boven kunnen halen zodat we zo efficiënt mogelijk de wereld kunnen laten draaien met een zo min mogelijk belasting op het milieu en klimaat.

Wij hebben deze bedrijven reeds alledrie gekocht, onze abonnees zijn de afgelopen week al op de hoogte gesteld.

Abonnee participatie op onze site:

Sommige van onze lezers reageren wel eens op onze nieuwsbrieven. Wij vinden dit leuk als het constructieve feedback is althans, de rest negeren we gewoon. Sommige lezers komen ook naar ons toe met tips, en dit vinden we nog leuker. Bent u zo iemand en u wilt u tips met een korte motivatie delen met een groter publiek, dan kan dit via onze site. Wij plaatsen dan uw bericht, nadat wij het gelezen hebben op onze site en zullen alle lezers hiervan op de hoogte brengen. Ook kunnen we u een aparte pagina aanbieden waar al uw artikelen bewaard worden. Wij kunnen u zelfs aanbieden om een eigen portfolio bij te houden met een maandelijkse update in excel als u dit wilt. U zult echter zelf alles moeten aanbieden op ons mailadres en we staan natuurlijk niet in voor wat u inhoudelijk schrijft. Mocht u hier interesse in hebben, mailt u ons dan op: info@beleggershulp.nl

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

De gehele markt houdt zich op de vlakte en stijgt en daalt af en toe wat. Weinig spannends. De algehele aandelenmarkt is grotendeels teruggekomen, dat gaf ons de gelegenheid om weer een paar aandelen short te gaan. Misschien dat we meer short gaan, maar hier denken we nog even rustig over na.

Motto blijft: Kijk goed naar mogelijkheden om te investeren in goud, zilver en uranium en investeer met geduld!!!

Big/ Mid Tier Precious Metals Miners, Physical Metals & Royalty’s (10-15 open posities)l Miners

 • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalty’s met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 31% winst.
 • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 25% winst.
 • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalty’s en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 59% winst.
 • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 1% winst.
 • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke zilver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek zilver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr. Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van zilver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een HOLD en staat nu op een winst van 0%.
 • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 5%.
 • Empress Royalty Corp. (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar portfolio met streams en royalty’s uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 18% verlies.
 • Gold Royalty Corp. (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat al 18 royalty’s in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Dit is echter veranderd, aangezien een fusie met ELY royalties tot stand gekomen is, vandaar dat de winst nu hoog staat aangezien de winst van dit FGS aandeel erbij opgeteld is. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 24% winst.
 • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert, maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 17%.
 • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 20% verlies.
 • Sailfish Royalties (FISH): Een bedrijf van de Virgin Islands dat op de Canadese beurs opereert. Een beetje een outsider en een meer speculatief bedrijf dan de andere royalty’s die we hebben. Het heeft 5 royalty’s, waarvan 2 producerende en dus cashflow genereren in Mexico en Nicaragua, 2 exploratie royalty’s in VS en Mexico en 1 ontwikkeling asset in de VS. Deze royalty is een HOLD en staat nu op een winst van 27%.
 • Sibayne Stilwater Ltd (SBSW): Een Zuid-Afrikaans bedrijf met mijnen in hetzelfde land en in Amerika. Het is een grote producent in platina en palladium, maar ook goud en basismetalen op kleinere schaal. Dit bedrijf is een HOLD en we staan op een winst van 19%
 • First Majestic Silver (AG): Een grote zilverproducent met mijnen in Mexico en een goudmijn in Amerika. In dit bedrijf hebben we reeds FGS-aandelen en is een van onze favoriete edelmetaal bedrijven. Dit aandeel verkopen we weer met een kleine winst, het doel is om meer FGS-aandelen te behalen.

Golden eggs Basket (15-20 open posities) mijnen.

We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities, maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2 × een laag risicoaandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS-portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.

 1. Tudor Gold Corp (TUD)
 2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
 3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
 4. Karora Resources Inc (KRR) >> FGS-aandeel <<
 5. GR Silver Mining ltd (GRSL) >> LOSS -46% <<
 6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
 7. Silver Viper Minerals (VIPR)
 8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
 9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
 10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
 11. KORE mining Ltd (KORE)
 12. Fortune Bay Corp (FOR)
 13. Brixton Metals Corp (BBB) >> LOSS -48% <<
 14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
 15. Reyna Silver Corp (RSLV)
 16. Vizsla Resources Corp (VZLA) >> FGS aandeel << + Vizsla Copper corp (VCU) >> SPIN-OUT <<
 17. Plato Gold Corp (PGC) >> LOSS -66% <<
 18. Ascot Resources (AOT)
 19. Bear Creek Mining (BCM) >> LOSS -49% <<
 20. Silver One Resources (SVE)
 21. First Mining Gold (FF) + Treasury Metals (TML) >> SPIN-OUT <<
 22. NuLegacy Gold (NUG)
 23. Novo Resources Corp (NVO)
 24. Firefox Gold (FFOX)
 25. Blackrock Silver (BRC)
 26. Lion One Metals (LIO)
 27. Kuya Silver Corp (KUYA)
 28. Eskay Mining (ESK)
 29. Cabral Gold (CBR)
 30. Discovery Silver Corp (DSV)
 31. Finlay Minerals ltd (FYL)

Boring Dividend Income (10-15 open positions)

 1. Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 101% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
 2. Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigarettenmerken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 84%
 3. Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecombedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een winst van 24% en dit aandeel is een HOLD.
 4. Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een HOLD en staat op een winst van 63%.
 5. Icahn Enterprises LP (IEP): Amerikaans goeroe fonds met aandelen in energie (LNG en olie) en andere amerikaanse aandelen. Dit aandeel is een BUY en staat op een winst van 6%.
 6. Vale (VALE): Een Braziliaans multinational dat mijnt naar verschillende basis metalen zoals ijzer, nikkel, koper en mangaan. We hebben aandelen in dit bedrijf gekocht aangezien we een jarenlange stijgende markt in deze grondstoffen verwachten plus de bonus van een aantrekkelijk dividend. Dit bedrijf is een BUY en staat op een verlies van 6%.
 7. Rio Tinto (RIO): Een Brits/Australische multinational dat mijnt naar verschillende basis metalen (zoals ijzer, koper, lithium, titaan en aluminium) en andere grondstoffen zoals diamanten en zout. We hebben aandelen in dit bedrijf gekocht aangezien we een jarenlange stijgende markt in deze grondstoffen verwachten plus de bonus van een aantrekkelijk dividend. Dit bedrijf is een BUY en staat op een verlies van 6%
 8. BHP Group (BHP): Een Brits/Australische multinational dat mijnt naar verschillende basis metalen (zoals ijzer, nikkel, koper, uranium en edelmetalen) maar ook actief is in de energiesector (zoals olie, kolen en potash). We hebben aandelen in dit bedrijf gekocht aangezien we een jarenlange stijgende markt in deze grondstoffen verwachten plus de bonus van een aantrekkelijk dividend. Dit bedrijf is een BUY en staat op een verlies van 6%

Uranium Nucleair Bullets (10-15 open posities), max. 15 open posities, op dit moment hebben we 9 open posities.

 1. Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de VS. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een winst op dit aandeel van 38% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
 2. UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een verlies op dit aandeel van 0% en dit aandeel is een BUY.
 3. Fission Uranium Corp (FCU): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Canada in het beroemde Athabasca Basin. Het is een ondiepe mijn met aantoonbaar meer dan 100 miljoen pond uranium. We noteren een winst op dit aandeel van 15% en dit aandeel is een HOLD
 4. Virginia Energy Resources (VUI): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in de VS. Men mikt op een productie van 2 miljoen pond uranium per jaar voor 35 jaar productie en daarmee is het een van de grootste velden in Amerika. We noteren een winst op dit aandeel van 34% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Deep Yellow Ltd (DYL): Een Australisch bedrijf met 3 mijnen in Namibië, 2 hiervan zijn niet volledig in bezit van het bedrijf maar men heeft wel het grootste belang. Totaal heeft het een potentieel van 160 miljoen pond uranium in de grond. We noteren een winst op dit aandeel van 7% en dit aandeel is een HOLD.
 6. Consolidated Uranium (CUR): Een jong Canadees uranium bedrijf dat in begin 2020 is opgericht. Het heeft projecten in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië en Australië. Verder hebben ze een samenwerking met UUUU. Het aandeel staat op een verlies van 6% en is een BUY.
 7. Labrador Uranium (LUR): Een zeer jong Canadees uranium bedrijf ontstaan uit een SPIN-OFF van CUR. Dit bedrijf heeft alleen een mijn in Canada. Het aandeel staat op een winst van 28% en is een HOLD.
 8. Mega Uranium Ltd (MGA): Een Canadees bedrijf met projecten in Australië en investeringen en royalty’s in de volgende bedrijven: CUR, URC en NXE. We noteren een winst van 11% en dit aandeel is een HOLD.
 9. Western Uranium and Vanadium (WSTRF): Een Canadees bedrijf met mijnen in de Verenigde Staten. De focus van het bedrijf ligt op een 2-tal grondstoffen, namelijk Uranium en Vanadium. We noteren een verlies van 20% op het aandeel en dat maakt het een BUY.
 10. Goviex Uranium Ltd. (GXU): Een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf met mijnen in 3 Afrikaanse landen, namelijk Niger, Mali en Zambia. Iets meer politiek risico, maar bv. Niger heeft altijd een zeer gunstig klimaat gehad voor mijnbouw. We noteren een winst van 2% en dit maakt het aandeel een HOLD.
 11. Laramide Resources Ltd. (LAM): Een Canadees bedrijf met uranium mijnen in ontwikkeling in de VS en in Australie. We noteren een verlies van 6% en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Battery Metals (5-10 positions)

 1. Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkelsector. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 9%. Dit aandeel is een HOLD.
 2. Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Kobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 2% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.
 3. Brixton Metals Corp. (BBB): Een Canadees bedrijf dat koper-, goud-, zilver-, en kobalt mijnen ontwikkeld in de VS en in Canada. We noteren een verlies van 12% op dit aandeel en dat maakt dit aandeel een BUY.
 4. Atalaya Mining (ATYM): Een Spaanse koper producent met mijnen in Noord- en in Zuid-Spanje. Het interressante van dit bedrijf is dat het dividend uit betaald. We noteren 2% verlies op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een HOLD.
 5. Trilogy Metals (TMQ): Is een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf van koper-, zink, lood en goudmijnen in Alaska. Het mooie van dit bedrijf is dat het reeds een samenwerkingsverband met South 32, is grote producent in basismetaal. We noteren 16% verlies op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Opties & Warrants (openstaande)

 • TML: 33 warrants gekregen bij een SPIN OUT van FF, de warrants zijn een HOLD
 • LEV: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 54%, de warrant is een BUY
 • NVVE: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 55%, de warrant is een BUY

The crypto box, max 10 open crypto posities:

We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.

 1. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
 2. Tezos (XTZ) >> FGS-aandeel <<
 3. Cardano (ADA) >> FGS-aandeel <<
 4. Decentraland (MANA) >> FGS-aandeel <<
 5. Polygon (MATIC) >> FGS-aandeel <<
 6. Crypto.com (CRO)

FGS (FREE GROWTH STOCKS)

We hebben nu 46 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 35 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

6B- performance

Highscore list of stocks sold

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.