Een zilveren slang in het Mexicaanse berglandschap

Een zilveren slang in het Mexicaanse berglandschap

week 39 / jaar 3

We hebben onze 7de aanbeveling voor ons mandje van 10 gevonden en dit keer is het een zilvermijn, met een klein beetje goud, in Mexico. Zoals de meeste aanbevelingen in ons mandje is het geen productie bedrijf maar is men bezig met het opsporen en in kaart brengen van de edelmetaal in de grond. Waarom denken wij dat dit een goede aanvulling op onze portfolio is?

Omdat het een aantal zaken in huis heeft die ons bevalt:

  • Grote investeringsbedrijven hebben 57% van de aandelen, dit is erg hoog.
  • Het management heeft maar liefst 23% in handen, dit laat zien dat ze vertrouwen in het bedrijf hebben
  • Er blijft maar 20% over om op de beurs te verhandelen van de aandelen, dit maakt de volatiliteit iets lager.
  • Het bedrijf zit in Mexico, ons favoriete land voor zilver
  • Er is goede aansluiting op een provinciale weg.
  • Sprott management is grootaandeelhouder.
  • Het aantal gram per ton zilver wat gevonden wordt is indrukwekkend
  • Financiering is dik in orde

Bovenstaande zaken heeft ons doen overtuigen om dit bedrijf in ons mandje op te nemen. Jawel, het is alweer een zilver bedrijf. Wij raken steeds enthousiaster over dit metaal. Wij denken dat we nog 2 maanden zijwaarts bewegen met de prijs van goud en zilver. Dit geeft ons een mooie kans om kansrijke toekomstige FGS (Free Growth Stocks) aandelen op de koop te tikken. Aangezien een slang zich goed voorwaarts kan bewegen door iedere keer een zijwaartse beweging te maken en daarmee zelfs hoogte verschillen kan overbruggen hebben wij er vertrouwen in dat we hier met een winnaar te maken hebben. Niets is zeker natuurlijk en zet daarom een trailing stoploss in van 50% zoals alle aandelen van ons mandje. Hebben we het fout dan zijn we de helft kwijt van ons geld. Houd u niet van risicovolle aandelen, beleg dan in de grotere bedrijven van ons portfolio. Doe zelf eerst u research en koop daarna pas aandelen, bent u niet overtuigd, koop dan niet.

De Mexicaanse zilveren slang is in dit geval het bedrijf Silver Viper Minerals met het ticker symbool VIPR

Koop 500 aandelen VIPR voor < CAD 0,70

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Portfolio update

PDF Loading...

Het is nog steeds een beetje saai op de beurs. Dan stijgen we iets en dan dalen we weer het hetzelfde percentage, het schiet niet echt op. Maar wees niet getreurd. Dit is goed, goed om ons mandje met aandelen aan te schaffen en goed voor goud en zilver. Hoe langer ze in een zijwaarts patroon bewegen hoe meer kans er is op een mooie hoge uitbraak naar nieuwe all-time-high prijzen van goud. Motto blijft: Zoek kansen in de edelmetaal sector en houd cash aan!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.