Nu op 65% winst, zal dit aandeel ons inderdaad trots maken?

Nu op 65% winst, zal dit aandeel ons inderdaad trots maken?

week 46 / jaar 3

Deze week schrijven we over 1 van de gouden eieren in ons mandje van 10 goud en zilver aandelen. Dit is een zilvermijnbouw bedrijf en misschien daarom wel ons eerste zilveren ei dat 100% winst gaat behalen. Althans daar heeft het nu alle schijn van aangezien het explosief stijgt. Het gaat over Defiance Silver Corp (DEF). Als je Defiance vertaald zal je zien, dat een van de betekenissen, trots is. En hoe trots zullen we zijn als dit het eerste FGS (Free Growth Stock) aandeel is van ons mandje kleine goud en zilver aandelen.

DEF heeft een zilver- en goudmijn in Mexico. Ons favoriete land voor zilverinvesteringen. Verder heeft dit bedrijf nog een aantal redenen meer waarom we dit als ei in ons mandje gestopt hebben, namelijk:

  • Het heeft een van de hoogste concentraties van zilver in Mexico in haar mijn.
  • Infrastructuur is dichtbij en zeer goed in de buurt. Dit is een zeer belangrijk punt aangezien het erg duur is als een bedrijf dit zelf moet aanleggen.
  • Een grote hoeveelheid zilver in de grond, het gaat om bijna 17 miljoen ounces.
  • 35% is in handen van grote institutionele beleggers zoals Wheathon Precious Metals. Dit zijn de grote jongens die zich erin bijten en niet los laten en vormt een basis onder de aandelen prijs.
  • Boorprogramma in 2020 gaat vrolijk door en men heeft geld genoeg om dit voort te zetten.
  • De zilvermijn is gesitueerd in een regio die historisch al een miljard ounces uit de grond heeft gehaald.
  • Men heeft een goudmijn als bonus met een 100% eigenaarschap. Waarde van deze asset wordt alleen al geschat op 2,5x de market cap van 140 miljoen.
  • In 2,3 jaar heeft men de investering in de goudmijn er al weer uit indien men besluit in productie te gaan.
  • Men kan 10 jaar produceren met de goudprijs boven de $1200 met in het eerste jaar een gemiddelde kostprijs van $350 om het goud naar boven te halen. Zie grafiek hieronder.

Dit lijkt ons genoeg redenen om in dit bedrijf te investeren. Beleggers die nu instappen hebben nog kans op 100% winst, maar abonnees van deze nieuwsbrief staan reeds op 65% winst. Boodschap is dat het nog niet te laat is om in te stappen, maar de sneltrein is al onderweg. Kort komt het erop neer dat u investeert in een bedrijf met een groot zilver project met hoge concentraties aan zilver en een klein goud project met lage kosten om het uit de grond te halen. We hopen van harte dat nog in 2020 dit ons eerste gouden ei wordt van het mandje dat de FGS status krijgt. Defiance, maak ons trots!

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Portfolio update

Wat een week, van 0% winst dit jaar naar ons jaartarget van 10%, en dat in 1 week. Maar laten we niet te vroeg juichen, vooral Bitcoin zal wat af gaan koelen, we hopen dat goud zijn opmars doorzet, maar ook hier verwachten we nog wel wat kuilen in de weg. Motto wordt: Heb geduld en verzamel cash!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.