Een Mexicaanse zilvermijn met grote potentie

Een Mexicaanse zilvermijn met grote potentie

week 47 / jaar 3

Vorige week schreven we over 1 van de gouden eieren in ons mandje van 10 goud en zilver aandelen. Deze week is een ander gouden ei aan de beurt. Ook heeft dit bedrijf, net als het bedrijf van vorige week, meer zilver dan goud in haar portfolio. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ook deze grondstof in haar naam heeft verwerkt, we zullen namelijk GR Silver Mining Ltd (GRSL) bespreken.

Ook is dit bedrijf is ons favoriete zilver land Mexico gevestigd. Mexico voert al zeer lang een uitstekend en stabiel ondernemingsklimaat voor mijnbouwbedrijven. Het grootste zilver bedrijf in onze portfolio, First Majestic Silver (AG), heeft niets voor niets al haar mijnen in dit land. Het is dan ook een enorm voordeel dat dit grote bedrijf een belang heeft in GRSL. GRSL heeft niet alleen zilver in haar portfolio maar ook goud, zilver blijft echter de focus. We zullen de redenen die u kunt overtuigen om in dit bedrijf te investeren voor uw opsommen:

  • Zoals gezegd liggen de mijnen van dit bedrijf in bekende mijnbouwgebieden in het land Mexico. Het beste zilverland ter wereld.
  • Het heeft 100% eigenaarschap van maar liefst 29.000 hectare grond.
  • Men heeft miljarden in kas, hierdoor kan men de boorprogramma’s laten rollen en de mijn ontwikkelen.
  • AG heeft maar liefst 17% van de aandelen in handen, dit is gunstig aangezien deze mensen weten waar potentieel veel zilver te halen is en het geeft beleggers vertrouwen dat dit geen kleine speler blijft. Een kleine 3% van de aandelen in in handen van 2 andere mijnbouwbedrijven.
  • Management en Insiders hebben 10% van de aandelen in handen. Dit laat zien dat ze zelf met hun geld erin zitten.
  • Ruim 27% van de aandelen in in handen van grote fondsen.
  • Opgeteld is dus meer dan de helft van de aandelen in handen van dames en heren die er wat van snappen. Dit laat zien dat dit wel eens een winnaar kan zijn.
  • Van een van haar grootste mijnen hebben ze reeds alle vergunningen in hun handen.
  • Infrastructuur qua wegen en elektriciteit is dichtbij en goed.
  • Men koopt mijnen die tegen lage kosten kunnen produceren.

Al met al redenen genoeg om in deze mijn een klein beetje geld te steken. Toch moeten we u hier ook een waarschuwing geven, zoals we bij iedere hoog risico investering doen. Wij hebben dit aandeel reeds gekocht en staat nu op verlies. Belegt u in dit soort hoog risico aandelen dan moet u sterk in uw schoenen staan en bereid zijn om 50% verlies te incasseren. Leg daarom kleine beetjes in. Zet een stoploss van 50% in en handel zonder emoties. Maar daarvoor kopen we deze aandelen natuurlijk niet. We gaan voor de winst. En wij denken dat dit soort aandelen op de langere duur u honderden procenten winst gaan opleveren. Daarom beleggen we in dit soort bedrijven, omdat het hier goed mogelijk is. Met 10 eieren in het mandje is hierbij een grotere kans dat we een aantal eieren treffen die 5x over de kop gaan dan als we enkele aandelen kopen.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Portfolio update

PDF Loading...

Deze week weer wat gas terug, van 10% winst dit jaar naar 7%. Eigenlijk deed goud en zilver het behoorlijk slecht, de crypto’s lift ons portfolio omhoog. We hopen dat de stijging nog wat doorzet maar krijgen nu toch hoogte vrees. Motto wordt: Heb geduld en verzamel cash!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.