Verkoop de tech-reuzen als bescherming op je portfolio!

Verkoop de tech-reuzen als bescherming op je portfolio!

05 februari 2022 / volume 02 / jaar 5

Inleiding

Deze nieuwsbrief is anders dan anderen. We leggen graag de focus op mijnbouw aandelen. Maar deze nieuwsbrief zullen we het hebben over aandelen met een te hoge waardering, en die tot nu toe gewilde aandelen zijn bij het grote publiek. Echter niet bij ons. Daarom willen we short gaan op deze aandelen. Wij zullen u in dit artikel proberen duidelijk te maken waarom. We hebben 2 aandelen op het oog waar we short op willen gaan en dit zijn Amazon.com Inc. (AMZN) en Tesla Inc (TSLA).

Amazon.com Inc. (AMZN)

De laatste weken valt dit aandeel behoorlijk naar beneden en niet zonder reden. Waarom sloot het afgelopen vrijdag dan toch ruim 13% hoger? Dit moeten we ons afvragen. Eerst kunt u het beste even het berichtje lezen wat het bedrijf zelf uitbracht en daarna misschien zelf u oordeel vellen over welke kan het op kan gaan voor deze reus.

Ja heeft u het. Het bericht geeft aan dat er een netto winst werd behaald van 14,3 miljard dollar en 11,8 miljard van de verkoop van aandelen. Dit laatste is eenmalig en dus een boekhoudkundige truc. Amazon boekt helemaal geen winst op haar operationeel inkomen, wat haar hoofdactiviteit is. Amazon zit immers niet in de verkoop business van aandelen, maar verkoopt producten aan klanten via haar website. En deze winst ging met 50% omlaag, lees in het artikel 6,9 miljard vorig jaar en nu 3,5 miljard.

Verder geeft men Omikron de schuld. Maar er staat ook het woordje inflatie bij. Ook weer een handig geschreven zinnetje wat eigenlijk de werkelijke oorzaak verbloemt. Namelijk ook Omikron is tijdelijk, en hier heeft het bedrijf gelijk in dat dit drukt op de resultaten, maar wat niet tijdelijk is en wat de komende jaren invloed heeft op de resultaten van het bedrijf is inflatie. Loonkosten en operationele kosten zijn gestegen en zullen stijgen in de komende jaren in de vorm van hogere lonen voor de vele medewerkers die het bedrijf heeft en hogere brandstofkosten voor alle vervoersbewegingen van de producten die het moet afleveren. Verder verhoogt Amazon haar abonnementskosten, dit leidt tot minder verkoop. Dus de marge komt onder druk te staan. Wij denken dat het bedrijf in een neerwaartste spiraal terecht komt en wij zullen proberen dit aandeel op een goede prijs te shorten. Of we hier verstandig aan doen is nog maar te bezien, maar wij denken dat het aandeel van deze hoge waardering wel een stapje terug kan doen. We zullen met dit aandeel wel handelen, dus als we een paar honderd euro winst hebben kopen we het aandeel weer bij.

Verkoop 1 aandeel AMZN voor > $ 3250

Ons doel ligt dus op het 50-daags gemiddelde. Maar we hopen dat het aandeel naar het 200-daags gemiddelde stijgt van ongeveer $ 3400. Let op short gaan is wel riskant, je verlies kan immers oneindig worden. Wij denken echter dat big tech het einde nadert van haar glorie dagen dus wij springen in dit konijnenhol.

Tesla Inc (TSLA)

Over dit aandeel hebben we u al meerdere malen geschreven. Wij vinden het echt ongelofelijk dat dit aandeel nog steeds op zo’n hoge waardering staat. Om dit te illustreren hebben we voor u de belangrijkste ratio’s van TSLA en Volkswagen na elkaar gezet.

Ziet u het verschil? De koers/winst verhouding oftewel P/E ligt minimaal 15 * zo hoog. P/S ligt maar liefst minimaal 50 * zo hoog EV/EBITDA ligt minimaal 25 * zo hoog. Zo kunnen we er nog wel een paar opnoemen. En we weten TSLA doet een goede job en hebben de troefkaar van groene emissierechten die men verkoopt waardoor het niet echt een automaker is. Maar de waardering zijn te hoog. Je kan een bedrijf eenvoudig weg niet waarderen op 90 jaar winst. Dit is echt belachelijk, en toch gebeurd het. Tot het kaartenhuis gaat wankelen. Wij denken, als b.v. een Volkswagen of andere grote automakers het lukt om een grote stroom elektrische auto’s op de markt brengen die vergelijkbaar zijn met de prestatie van een Tesla dan verschrompelt de winst die Tesla nu maakt en zal haar aandeel op deze markt reduceren. Dit zal de waardering ook reduceren. Stel we zakken naar de helft, dan nog is het een buitengewone hoge waardering. Dus wij gaan short op het aandeel.

Verkoop 1 aandeel TSLA met een prijs van > $ 1000.

Ons verkoopdoel ligt ongeveer op het 50-daags gemiddelde. Mocht TSLA verder stijgen dan verkopen we nog een aandeel op het verkoopdoel dat ligt op $ 1200.

Abonnee participatie op onze site:

Sommige van onze lezers reageren wel eens op onze nieuwsbrieven. Wij vinden dit leuk als het constructieve feedback is althans, de rest negeren we gewoon. Sommige lezers komen ook naar ons toe met tips, en dit vinden we nog leuker. Bent u zo iemand en u wilt u tips met een korte motivatie delen met een groter publiek, dan kan dit via onze site. Wij plaatsen dan uw bericht, nadat wij het gelezen hebben op onze site en zullen alle lezers hiervan op de hoogte brengen. Ook kunnen we u een aparte pagina aanbieden waar al uw artikelen bewaard worden. Wij kunnen u zelf aanbieden om een eigen portfolio bij te houden met een maandelijkse update in excel als u dit wilt. U zult echter zelf alles moeten aanbieden op ons mailadres en we staan natuurlijk niet in voor wat u inhoudelijk schrijft. Mocht u hier interesse in hebben, mailt u ons dan op: info@beleggershulp.nl

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Nagelbijten is het de laatste weken. Toch denken we nog steeds goed te zitten en dat we naar nieuwe hoogten zullen stijgen. Crypto komt weer iets tot leven, maar wij denken dat dit een langzaam proces zal blijven. Goud en zilver blijven op de onderste lijn bewegen van ons wekelijkse update van vorige week. Heel interessant om te zien dat iedere keer de prijs behoorlijk zakt wat toch kopers aantrekt waardoor de prijs in de loop van de dag weer bijtrekt. Uranium ligt er heel aantrekkelijk bij, dus we kopen hier langzaam en voorzichtig bij.

Motto blijft: Kijk goed naar mogelijkheden om te investeren in goud, zilver en uranium en investeer met geduld!!!

Big/ Mid Tier Precious Metals Miners, Physical Metals & Royalty’s (10-15 open posities)l Miners

 • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalty’s met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 4% verlies.
 • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een BUY in ons portfolio en staat nu op 2% winst.
 • Aurcana Silver Corp (AUN): Een Canadese zilver bedrijf dat mijnen in de VS opereert. Dit Canadees bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 50% verlies.
 • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalty’s en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 47% winst.
 • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 9% verlies.
 • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke zilver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek zilver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr. Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van zilver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 9%.
 • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 12%.
 • Empress Royalty Corp. (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar portfolio met streams en royalty’s uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 16% verlies.
 • Gold Royalty Corp. (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat al 18 royalty’s in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Dit is echter veranderd, aangezien een fusie met ELY royalties tot stand gekomen is, vandaar dat de winst nu hoog staat aangezien de winst van dit FGS aandeel erbij opgetelt is. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 29% winst.
 • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert, maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 23%.
 • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 32% verlies.
 • Sailfish Royalties (FISH): Een bedrijf van de Virgin Islands dat op de Canadese beurs opereert. Een beetje een outsider en een meer speculatief bedrijf dan de andere royalty’s die we hebben. Het heeft 5 royalty’s, waarvan 2 producerende en dus cashflow genereren in Mexico en Nicaragua, 2 exploratie royalty’s in VS en Mexico en 1 ontwikkeling asset in de VS. Deze royalty is een HOLD en staat nu op een winst van 23%.
 • Sibayne Stilwater Ltd (SBSW): Een Zuid-Afrikaans bedrijf met mijnen in hetzelfde land en in Amerika. Het is een grote producent in platina en palladium maar ook goud en basismetalen op kleinere schaal. Dit bedrijf is een BUY en we staan op een winst van 15%
 • First Majestic Silver (AG): Een grote zilverproducent met mijnen in Mexico en een goudmijn in Amerika. In dit bedrijf hebben we reeds FGS-aandelen en is een van onze favoriete edelmetaal bedrijven. Dit aandeel verkopen we weer met een kleine winst, het doel is om meer FGS-aandelen te behalen.

Golden eggs Basket (15-20 open posities) mijnen.

We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities, maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2 × een laag risicoaandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS-portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.

 1. Tudor Gold Corp (TUD)
 2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
 3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
 4. Karora Resources Inc (KRR)
 5. GR Silver Mining ltd (GRSL) >> LOSS -46% <<
 6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
 7. Silver Viper Minerals (VIPR)
 8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
 9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
 10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
 11. KORE mining Ltd (KORE)
 12. Fortune Bay Corp (FOR)
 13. Brixton Metals Corp (BBB) >> LOSS -48% <<
 14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
 15. Reyna Silver Corp (RSLV)
 16. Vizsla Resources Corp (VZLA) >> FGS aandeel << + Vizsla Copper corp (VCU) >> SPIN-OUT <<
 17. Plato Gold Corp (PGC)
 18. Ascot Resources (AOT)
 19. Bear Creek Mining (BCM) >> LOSS -49% <<
 20. Silver One Resources (SVE)
 21. First Mining Gold (FF) + Treasury Metals (TML) >> SPIN-OUT <<
 22. NuLegacy Gold (NUG)
 23. Novo Resources Corp (NVO)
 24. Firefox Gold (FFOX)

Boring Dividend Income (10-15 open positions)

 1. Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 74% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
 2. Gamco Natural resources Gold & Income Trust (GNT): Een fonds met hoofdzakelijk edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We staan op bijna 17% winst en dit aandeel is dus een HOLD.
 3. Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigarettenmerken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 52%
 4. Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecombedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een winst van 12% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een HOLD en staat op een winst van 50%.

Uranium Nucleair Bullets (10-15 open posities), max. 15 open posities, op dit moment hebben we 9 open posities.

 1. Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de VS. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een winst op dit aandeel van 23% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
 2. UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een verlies op dit aandeel van 26% en dit aandeel is een BUY.
 3. Fission Uranium Corp (FCU): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Canada in het beroemde Athabasca Basin. Het is een ondiepe mijn met aantoonbaar meer dan 100 miljoen pond uranium. We noteren een verlies op dit aandeel van 8% en dit aandeel is een HOLD
 4. Virginia Energy Resources (VUI): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in de VS. Men mikt op een productie van 2 miljoen pond uranium per jaar voor 35 jaar productie en daarmee is het een van de grootste velden in Amerika. We noteren een winst op dit aandeel van 32% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Deep Yellow Ltd (DYL): Een Australisch bedrijf met 3 mijnen in Namibië, 2 hiervan zijn niet volledig in bezit van het bedrijf maar men heeft wel het grootste belang. Totaal heeft het een potentieel van 160 miljoen pond uranium in de grond. We noteren een verlies op dit aandeel van 22% en dit aandeel is een HOLD.
 6. Consolidated Uranium (CUR): Een jong Canadees uranium bedrijf dat in begin 2020 is opgericht. Het heeft projecten in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië en Australië. Verder hebben ze een samenwerking met UUUU. Het aandeel staat op een verlies van 5% en is een HOLD
 7. Mega Uranium Ltd (MGA): Een Canadees bedrijf met projecten in Australië en investeringen en royalty’s in de volgende bedrijven: CUR, URC en NXE. We noteren een verlies van 6% en dit aandeel is een BUY.
 8. Western Uranium and Vanadium (WSTRF): Een Canadees bedrijf met mijnen in de Verenigde Staten. De focus van het bedrijf ligt op een 2-tal grondstoffen, namelijk Uranium en Vanadium. We noteren een verlies van 42% op het aandeel en dat maakt het een BUY.
 9. Goviex Uranium Ltd. (GXU): Een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf met mijnen in 3 Afrikaanse landen, namelijk Niger, Mali en Zambia. Iets meer politiek risico, maar bv. Niger heeft altijd een zeer gunstig klimaat gehad voor mijnbouw. We noteren een verlies van 23% en dit maakt het aandeel een BUY.
 10. Laramide Resources Ltd. (LAM): Een Canadees bedrijf met uranium mijnen in ontwikkeling in de VS en in Australie. We noteren een verlies van 17% en dat maakt dit bedrijf een BUY.
 11. Een mandje van bedrijven waar we reeds FGS-aandelen van hebben en hiermee hebben we een doel om via deze investeringen meer FGS-aandelen te bemachtigen, de aandelen in dit uranium mandje zijn: URC, UUUU, DNN, URG en UEC.

Battery Metals (5-10 positions)

 1. Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkelsector. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 13%. Dit aandeel is een HOLD.
 2. Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Kobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 14% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.
 3. Brixton Metals Corp. (BBB): Een Canadees bedrijf dat koper-, goud-, zilver-, en kobalt mijnen ontwikkeld in de VS en in Canada. We noteren een verlies van 23% op dit aandeel en dat maakt dit aandeel een BUY.
 4. Atalaya Mining (ATYM): Een Spaanse koper producent met mijnen in Noord- en in Zuid-Spanje. Het interressante van dit bedrijf is dat het dividend uit betaald. We noteren 3% winst op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.
 5. Trilogy Metals (TMQ): Is een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf van koper-, zink, lood en goudmijnen in Alaska. Het mooie van dit bedrijf is dat het reeds een samenwerkingsverband met South 32, is grote producent in basismetaal. We noteren 16% verlies op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Opties & Warrants

 • SAND: 2 geschreven put 20012023, we noteren een winst van bijna 28%, de optie is nu een HOLD
 • UUUU: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 42%, de optie is een HOLD
 • MTA: 1 geschreven put 20012023, we noteren een verlies van 41%, de optie is een HOLD
 • TML: 33 warrants gekregen bij een SPIN OUT van FF, de warrants zijn een HOLD
 • LEV: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 51%, de warrant is een BUY
 • NVVE: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 75%, de warrant is een BUY

The crypto box, max 10 open crypto posities:

We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.

 1. The Graph (GRT) >> FGS-aandeel binnen 1 dag!!!!!!!<<
 2. Chainlink (LINK) >> FGS-aandeel <<
 3. Stellar Lumens (XLM) >> FGS-aandeel <<
 4. Algorand (ALGO) >> FGS-aandeel <<
 5. XRP (XRP) >> SELL<<
 6. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
 7. Litecoin (LTC) >> FGS-aandeel <<
 8. Compound (COMP) >> FGS-aandeel <<
 9. Dash (DASH) >> FGS-aandeel <<
 10. Filecoin (FIL) >> FGS-aandeel <<
 11. Band protocol (BAND)
 12. Tezos (XTZ) >> FGS-aandeel <<
 13. Numeraire (NMR) >> FS-aandeel <<
 14. Uniswap (UNI)
 15. Sushiswap (SUSHI)
 16. Bitcoin Cash (BCH) >> FGS-aandeel <<
 17. Eos (EOS) >> FS-aandeel <<
 18. Cardano (ADA) >> FGS-aandeel <<
 19. Decentraland (MANA) >> FGS-aandeel <<
 20. Ampleforth (FORTH)
 21. 1Inch (1INCH)
 22. Internet Computer (ICP)
 23. Solana (SOL)
 24. Maker (MKR)
 25. Amp (AMP)
 26. Polygon (MATIC)
 27. Quand (QND)
 28. NuCypher (NU)
 29. Loopring (LRC)
 30. Chilliz (CHZ)
 31. Polkadot (DOT)

FGS (FREE GROWTH STOCKS)

We hebben nu 45 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 38 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

6B- performance

Highscore list of stocks sold

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.