Politieke onrust in Kazachstan is olie op het vuur voor uranium.

Politieke onrust in Kazachstan is olie op het vuur voor uranium.

09 januari 2022 / volume 01 / jaar 5

Inleiding

U zult allemaal het nieuws gelezen hebben of gezien hebben over Kazachstan. Voor wie het nog niet meegekregen heeft: In Kazachstan is een opstand van de bevolking gaande. De regering verhoogde de brandstofprijzen met 100% in 1 nacht en de bevolking kwam in opstand, men verbrande regering bedrijven en er vielen doden doordat de president orders gaf om met scherp te schieten. Tevens stuurde de president de voltallige regering naar huis en gaf hen de schuld van deze crises. Er lopen nu Russische en Wit-Russische troepen rond op de straten van Kazachstan. Wat de bevolking vooral naar voren bracht, is dat de elite van het land zich verrijkt aan de opbrengsten van de mijnbouwindustrie. Van die mijnbouwindustrie is uranium-mijnbouw er 1 van. Naar onze mening heeft de bevolking gelijk en zijn het geen terroristen, maar mensen die in armoede leven en nu verder de armoede worden gedrukt door een elite die zich nog verder wil verrijken. Als u denkt dat 100% stijgen van bv. de benzineprijs niet zo erg is, dan heeft u misschien gelijk vanuit een westers perspectief. Wij zullen dit wel overleven. Maar als je in Kazachstan betekent dit dat je de huur van het huis niet meer kan betalen, of dat er geen geld meer is voor eten, dit terwijl je jezelf twee slagen in de rondte werkt. Niet gek dan dat de mensen zo boos zijn.

Het effect op de prijs van Uranium

Het effect van de onrust in Kazachstan op de prijs van uranium laat zich moeilijk bepalen. Wel weten we dat Kazachstan 40% van de wereldproductie in handen heeft. Dit betekent dat als hier onderbreking in komt een groot deel van het aanbod kan wegvallen. We zeggen hier bewust kan aangezien alles bij het oude kan blijven. Maar de onrust kan ook betekenen dat er bv. stroom leveringsproblemen in het land komen vanwege dat mensen in opstand blijven en weigeren goed werk af te leveren, of vervoer van uranium wordt tegengewerkt. Ook kunnen er inderdaad terroristische groeperingen ontstaan die het op de uraniumproductie hebben voorzien en hier voor onrusten zorgen. We weten het nu dus nog niet, maar wat we wel weten is dat dit het al krappe aanbod van uranium alleen maar krapper kan maken. Wat we ook weten is dat het management van Kazatomprom (grootste uranium producent van het land. We hebben de link van de wikipedia pagina toegevoegd aangezien het internet van het land is afgesloten en we komen niet meer bij de pagina van het bedrijf zelf) nu geen productie capaciteit omhoog willen schroeven zolang er onrust in het land is. Dus de beslissing om harder te gaan draaien wordt in ieder geval uitgesteld.

Ook kunnen we ons voorstellen dat kerncentrales dit met een loep aan het onderzoeken zijn wat het effect op hun toekomstige leveringen is. Zij moeten immers hun centrales kostte wat het kost voeden met uranium en dit moet op tijd geleverd worden zonder vertragingen. Als de onrusten dus lang aanhouden, dan zullen inkopers van uranium voor de kerncentrales dus elders op de markt kijken waar er uranium te krijgen is. En wat wij al een tijdje zeggen: De spoeling is dun, er is niet zoveel.

Een andere grote speler op de markt, Cameco, informeerde bij Kazatomprom hoe de situatie was. Men was benieuwd hoe hun productie in gevaar kwam. Dit veroorzaakte tijdelijke onrust in het aandeel zelf. Wat is het geval namelijk, Cameco haalt 4 miljoen pond uranium per contract per jaar uit de productie van Kazatomprom. Men was benieuwd of deze productie de komende tijd gehandhaafd blijft. Verder deelde het bedrijf mede dat als dit in gevaar blijft men andere mijnen in de VS op zal starten. Hierop dook het aandeel met een klap 10% lager. Na uitleg van het bedrijf dat men voorlopig nog niet aan productieverhoging en opstarten van andere mijnen dacht, herstelde het aandeel weer een beetje. Dit laat echter wel zien hoe zenuwachtig de markt is.

Laat a.u.b. 1 ding duidelijk zijn. We zitten nu niet handenwrijvend op de bank en denken aan stijgende uranium prijzen ten koste van mensenlevens. Wij vinden het vreselijk met wat er in Kazachstan gebeurd en hebben liever dat het daar rustig blijft. Laten we hopen dat de situatie verbeterd voor de mensen, maar wij hebben zo onze twijfels. We zullen hier echter wel op handelen aangezien we onze emoties uit moeten schakelen. Dit zal je bij ieder aandeel dat je verkoopt en koopt moeten doen aangezien alle aandelen beïnvloed worden door politieke beslissingen. Neem het beleid van Centrale Banken wat de technologieaandelen tot te hoge waarden opstuwt. Aan de andere kant zorgt dit ervoor dat een ander deel van de bevolking de armoede wordt ingeduwd. Dit weerhoudt de meeste mensen ook niet om aandelen in de techreuzen te kopen, toch? Daarom schakel je emoties uit en bewaar deze voor je medeleven met de mensen zelf. Wat je anders kan doen is je geld niet in aandelen stoppen van bedrijven die zich in dit soort landen vestigen. Dit houden wij bij beleggershulp zoveel mogelijk aan. Mocht de situatie sterk verbeteren dan is het juist goed om dit soort landen te ondersteunen door juist wel aandelen te kopen.

Wat is het effect van de prijs van uranium op al dit nieuws? Volgens ons vormt dit een stevigere bodem onder de prijs van uranium die toch al aan het uitbodemen is. Verder zijn de meeste uranium aandelen flink gecorrigeerd van te hoge waarderingen en zijn nu weer koopwaardig.

Beleggershulp strategie voor de komende maanden op uranium aandelen

We blijven uranium aandelen bijkopen op de dip. We volgen hierbij 2 strategieën, namelijk:

 1. Aandelen die met een groen blok aangegeven zijn in ons portfolio-overzicht kopen we bij als de dip aanhoudt. Daarna geven we ze een oranje kleur. Als de prijs boven de gezamenlijke inkoopprijs gestegen is verkopen we dit deel weer. Het doel van deze trade is om de inkoopprijs te verlagen zodat we later een grotere kan hebben op een FGS-aandeel. Nu staat UEX op groen en MGA en WSTRF op oranje. Misschien kopen we de oranje aandelen nog een keertje bij om de inkoopprijs nog verder te verlagen, maar dit ligt eraan of we nog ietsje verder dalen of niet.
 2. FGS-aandelen die behoorlijk ver gedaald zijn bijkopen op de dip. Nu hebben we UUUU en URC bijgekocht. We staan op een kleine winst. Deze aandelen zullen we weer verkopen indien de RSI van de aandelen zelf een tijdje boven de 80 staan. In deze categorie kopen we aandelen bij indien de RSI beneden de 30 is gedaald. Zodoende willen we extra gratis aandelen erbij sprokkelen die het in de bullmarket zeker goed zullen blijven doen. NXE, URG, DNN, ISO, GLO, BOE, BMN, en PEN staan op dit lijstje.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Tsja, we kunnen met de prestaties de laatste weken niet echt thuiskomen. Maar deze perioden horen de helaas bij. We zijn nog steeds het meest positief over uranium. De komende 2 jaar zal deze grondstof blijven stijgen is onze overtuiging. Toch daalde deze week de uraniumaandelen ietsje. Dit zien wij als koopmoment. Ook de edelmetalen hebben het zwaar. Het zal erom hangen of we verder dalen of niet. Toch hebben we het gevoel dat de aandelen teveel worden afgestraft. Het voordeel is dat de sector bijna dood is. Dit betekent dat het veel slechter niet kan gaan, dit terwijl, de bullmarket nog steeds intact is. Wij zullen dus voorzichtig aandelen blijven kopen en kijken zelfs al voorzichtig alweer naar nieuwe aandelen.

We kopen de laatste tijd koperaandelen. Deze brengen we onder in onze Battery-portfolio. Koper zal niet als een raket stijgen, maar we willen nu een portfolio opbouwen voor de komende 5 jaar. Hopelijk leggen we nu een goede basis voor meer koper investeringen. De bedoeling is dat als uranium en de edelmetalen op hun piek staan we langzaam steeds meer in koper, nikkel en andere Battery metals zullen schuiven. Ook waterstof vinden we interessant, maar dit zullen we in de te nieuw op te richten Energy-portfolio onderbrengen. Maar laten we nu niet op de muziek vooruitlopen en de horizont op de komende 2 jaar houden, hierbij houden we ons motto aan.

Motto blijft: Kijk goed naar mogelijkheden om te investeren in goud, zilver en uranium en investeer met geduld!!!

Big/ Mid Tier Precious Metals Miners, Physical Metals & Royalty’s (10-15 open posities)l Miners

 • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalty’s met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 8% verlies.
 • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een BUY in ons portfolio en staat nu op 0% winst.
 • Aurcana Silver Corp (AUN): Een Canadese zilver bedrijf dat mijnen in de VS opereert. Dit Canadees bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 33% verlies.
 • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalty’s en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 58% winst.
 • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 13% verlies.
 • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke zilver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek zilver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr. Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van zilver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 10%.
 • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 22%.
 • Empress Royalty Corp. (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar portfolio met streams en royalty’s uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 10% verlies.
 • Gold Royalty Corp. (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat al 18 royalty’s in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Dit is echter veranderd, aangezien een fusie met ELY royalties tot stand gekomen is, vandaar dat de winst nu hoog staat aangezien de winst van dit FGS aandeel erbij opgetelt is. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 42% winst.
 • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert, maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 19%.
 • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 24% verlies.
 • Sailfish Royalties (FISH): Een bedrijf van de Virgin Islands dat op de Canadese beurs opereert. Een beetje een outsider en een meer speculatief bedrijf dan de andere royalty’s die we hebben. Het heeft 5 royalty’s, waarvan 2 producerende en dus cashflow genereren in Mexico en Nicaragua, 2 exploratie royalty’s in VS en Mexico en 1 ontwikkeling asset in de VS. Deze royalty is een HOLD en staat nu op een winst van 27%.
 • Sibayne Stilwater Ltd (SBSW): Een Zuid-Afrikaans bedrijf met mijnen in hetzelfde land en in Amerika. Het is een grote producent in platina en palladium maar ook goud en basismetalen op kleinere schaal. Dit bedrijf is een BUY en we staan op een winst van 1%

Golden eggs Basket (15-20 open posities) mijnen.

We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities, maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2 × een laag risicoaandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS-portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.

 1. Tudor Gold Corp (TUD)
 2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
 3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
 4. Karora Resources Inc (KRR)
 5. GR Silver Mining ltd (GRSL) >> LOSS -46% <<
 6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
 7. Silver Viper Minerals (VIPR)
 8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
 9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
 10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
 11. KORE mining Ltd (KORE)
 12. Fortune Bay Corp (FOR)
 13. Brixton Metals Corp (BBB) >> LOSS -48% <<
 14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
 15. Reyna Silver Corp (RSLV)
 16. Vizsla Resources Corp (VZLA) >> FGS aandeel << + Vizsla Copper corp (VCU) >> SPIN-OUT <<
 17. Plato Gold Corp (PGC)
 18. Ascot Resources (AOT)
 19. Bear Creek Mining (BCM) >> LOSS -49% <<
 20. Silver One Resources (SVE)
 21. First Mining Gold (FF) + Treasury Metals (TML) >> SPIN-OUT <<
 22. NuLegacy Gold (NUG)
 23. Novo Resources Corp (NVO)
 24. Firefox Gold (FFOX)

Boring Dividend Income (10-15 open positions)

 1. Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 77% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
 2. Gamco Natural resources Gold & Income Trust (GNT): Een fonds met hoofdzakelijk edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We staan op bijna 20% winst en dit aandeel is dus een HOLD.
 3. Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigarettenmerken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 52%
 4. Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecombedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een winst van 16% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een HOLD en staat op een winst van 30%.

Uranium Nucleair Bullets (10-15 open posities), max. 15 open posities, op dit moment hebben we 9 open posities.

 1. Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de VS. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een winst op dit aandeel van 58% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
 2. UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een verlies op dit aandeel van 5% en dit aandeel is een BUY.
 3. Fission Uranium Corp (FCU): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Canada in het beroemde Athabasca Basin. Het is een ondiepe mijn met aantoonbaar meer dan 100 miljoen pond uranium. We noteren een winst op dit aandeel van 9% en dit aandeel is een HOLD
 4. Virginia Energy Resources (VUI): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in de VS. Men mikt op een productie van 2 miljoen pond uranium per jaar voor 35 jaar productie en daarmee is het een van de grootste velden in Amerika. We noteren een winst op dit aandeel van 50% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Deep Yellow Ltd (DYL): Een Australisch bedrijf met 3 mijnen in Namibië, 2 hiervan zijn niet volledig in bezit van het bedrijf maar men heeft wel het grootste belang. Totaal heeft het een potentieel van 160 miljoen pond uranium in de grond. We noteren een winst op dit aandeel van 3% en dit aandeel is een HOLD.
 6. Consolidated Uranium (CUR): Een jong Canadees uranium bedrijf dat in begin 2020 is opgericht. Het heeft projecten in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië en Australië. Verder hebben ze een samenwerking met UUUU. Het aandeel staat op een winst van 14% en is een HOLD
 7. Mega Uranium Ltd (MGA): Een Canadees bedrijf met projecten in Australië en investeringen en royalty’s in de volgende bedrijven: CUR, URC en NXE. We noteren een verlies van 11% en dit aandeel is een BUY.
 8. Western Uranium and Vanadium (WSTRF): Een Canadees bedrijf met mijnen in de Verenigde Staten. De focus van het bedrijf ligt op een 2-tal grondstoffen, namelijk Uranium en Vanadium. We noteren een verlies van 24% op het aandeel en dat maakt het een BUY.
 9. Goviex Uranium Ltd. (GXU): Een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf met mijnen in 3 Afrikaanse landen, namelijk Niger, Mali en Zambia. Iets meer politiek risico, maar bv. Niger heeft altijd een zeer gunstig klimaat gehad voor mijnbouw. We noteren een verlies van 3% en dit maakt het aandeel een BUY.
 10. Laramide Resources Ltd. (LAM): Een Canadees bedrijf met uranium mijnen in ontwikkeling in de VS en in Australie. We noteren een verlies van 7% en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Battery Metals (5-10 positions)

 1. Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkelsector. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 10%. Dit aandeel is een HOLD.
 2. Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Kobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 11% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.
 3. Brixton Metals Corp. (BBB): Een Canadees bedrijf dat koper-, goud-, zilver-, en kobalt mijnen ontwikkeld in de VS en in Canada. We noteren een verlies van 9% op dit aandeel en dat maakt dit aandeel een BUY.
 4. Atalaya Mining (ATYM): Een Spaanse koper producent met mijnen in Noord- en in Zuid-Spanje. Het interressante van dit bedrijf is dat het dividend uit betaald. We noteren 6% winst op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.
 5. Trilogy Metals (TMQ): Is een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf van koper-, zink, lood en goudmijnen in Alaska. Het mooie van dit bedrijf is dat het reeds een samenwerkingsverband met South 32, is grote producent in basismetaal. We noteren 8% verlies op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Opties & Warrants

 • SAND: 2 geschreven put 20012023, we noteren een winst van bijna 21%, de optie is nu een HOLD
 • UUUU: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 58%, de optie is een HOLD
 • MTA: 1 geschreven put 20012023, we noteren een verlies van 8%, de optie is een HOLD
 • VIX: 2 gekochte call 20122021, we noteren een verlies van 22%, de optie is een HOLD
 • TML: 33 warrants gekregen bij een SPIN OUT van FF, de warrants zijn een HOLD
 • LEV: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 43%, de warrant is een BUY
 • NVVE: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 50%, de warrant is een BUY

The crypto box, max 10 open crypto posities:

We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.

 1. The Graph (GRT) >> FGS-aandeel binnen 1 dag!!!!!!!<<
 2. Chainlink (LINK) >> FGS-aandeel <<
 3. Stellar Lumens (XLM) >> FGS-aandeel <<
 4. Algorand (ALGO) >> FGS-aandeel <<
 5. XRP (XRP) >> SELL<<
 6. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
 7. Litecoin (LTC) >> FGS-aandeel <<
 8. Compound (COMP) >> FGS-aandeel <<
 9. Dash (DASH) >> FGS-aandeel <<
 10. Filecoin (FIL) >> FGS-aandeel <<
 11. Band protocol (BAND)
 12. Tezos (XTZ) >> FGS-aandeel <<
 13. Numeraire (NMR) >> FS-aandeel <<
 14. Uniswap (UNI)
 15. Sushiswap (SUSHI)
 16. Bitcoin Cash (BCH) >> FGS-aandeel <<
 17. Eos (EOS) >> FS-aandeel <<
 18. Cardano (ADA) >> FGS-aandeel <<
 19. Decentraland (MANA) >> FGS-aandeel <<
 20. Ampleforth (FORTH)
 21. 1Inch (1INCH)
 22. Internet Computer (ICP)
 23. Solana (SOL)
 24. Maker (MKR)
 25. Amp (AMP)
 26. Polygon (MATIC)
 27. Quand (QND)
 28. NuCypher (NU)
 29. Loopring (LRC)
 30. Chilliz (CHZ)
 31. Polkadot (DOT)

FGS (FREE GROWTH STOCKS)

We hebben nu 45 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 38 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

6B- performance

Highscore list of stocks sold

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.