Hoe lang duurt het om een goud of zilvermijn te bouwen?

Hoe lang duurt het om een goud of zilvermijn te bouwen?

05 maart 2022 / volume 03 / jaar 5

Inleiding

Deze maand hebben we een nieuwsbrief voor u waarin we uitleggen hoe lang het duurt om een goud- of zilvermijn te bouwen, van de eerste steen die ontdekt wordt, tot de productie van goud en zilver. Dit doen we naar aanleiding van de Lassonde-curve. Verder laten we aan u zien waar onze investeringen zich bevinden op deze curve en waar ze zich bevinden op de wereldkaart.

De lassonde-curve

Pierre Lassonde is een Canadese zakenman, mijnbouw goeroe en filantroop. U kunt hier terugvinden op internet wat deze man betekent heeft voor de industrie. We bespreken in dit artikel de grafiek die hij ontwikkeld heeft, en die de levensloop van een mijn laat zien voor wat betreft de prijsontwikkeling van een aandeel. Hierin is natuurlijk de algemene trend uitgefilterd van de bewegingen in de algemene aandelenmarkten. Als wereldwijd van alle sectoren de aandelen zakken in prijs, zakken de aandelen ook vaak in prijs in de edelmetaalsector, als ze stijgen vice versa. Te zien is dus dat het 10- 15 jaar duurt eer de eerste goud- of zilverbaar van de band komt rollen. We zullen met u de verschillende stadia doorlopen.

 1. De conceptfase. In deze fase gaan daadwerkelijk mensen met wandelschoenen de natuur in en draaien stenen om om te kijken of er mogelijk metalen op of onder de bodem liggen. Tegenwoordig gebruikt men ook veel technieken via satelliet beelden om de eerste ontdekkingen te doen. Als men de eerste gegevens heeft, zet men dit uit in een mogelijke ondergrondse kaart van de aanwezige metalen. U ziet, dat in deze fase, het aandeel praktisch niet beweegt. En dit is ook logisch, er is immers ook niets. In deze fase stappen alleen mensen in die geloven dat er mogelijk iets onder de grond kan zijn. Totaal duurt deze fase zo’n 4- 5 jaar.
 2. De ontdekkingsfase. In deze fase gaat men boren. En dan wordt het spannend, want als de eerste resultaten vanuit het lab komen, is er bewijs dat er iets in de grond zit of niet. Deze fase duurt zo’n 1 a 2 jaar. U ziet dat de aandelen in deze fase echt reageren en dit doen ze puur en alleen op de boorresultaten. Een aandeel kan dan echt honderden of zelfs duizenden procenten stijgen afhankelijk van de resultaten. In deze fase wordt de ondergrondse kaart aangepast met de boorresultaten en krijgt de investeerder voor het eerst beeld wat de potentie van de mijn is in omvang.
 3. De haalbaarheidsfase. In deze fase wordt een haalbaarheidsstudie gedaan om te kijken of er ook daadwerkelijk een mijn gebouwd kan worden en dus of het economisch rendabel is. U ziet dat in deze fase de aandeelprijs keldert. Dit is te verklaren omdat het bedrijf in deze periode nauwelijks nieuws naar buiten brengt anders dan we zijn aan het studeren. Hier zit een belegger niet op te wachten natuurlijk. Hij of zij wil resultaat zien. Deze fase duurt zo’n 2 a 3 jaar.
 4. De ontwikkelingsfase. In deze fase ontwerpt men het mijnbouwplan en de fabriek om het goud uit het gesteente te kunnen krijgen. Verder zorgt men ervoor dat alle vergunningen aanwezig zijn om te mogen produceren. Ook zorgt men voor de financiën en bouwt men de fabriek. U ziet dat in deze fase het aandeel weer begint te stijgen, en dit vormt de basis (samen met de volgende fase) voor de grootste mogelijke prijsstijging van een aandeel in de edelmetaalsector. Deze fase duurt zo’n 2- 3 jaar.
 5. De opstartfase. Nu wordt het echt spannend. In deze fase haalt men het eerst gesteente naar boven en start men de fabriek op om het goud of zilver te produceren. Zodra het eerste goud of zilver geproduceerd wordt zit men op vrijwel het hoogtepunt van de prijsontwikkeling van het aandeel. Deze fase duurt ongeveer 1 jaar.
 6. De uitputtingsfase. Omdat men materiaal uit de mijn haalt, daalt natuurlijk de totale hoeveelheid nog te produceren metaal in de bodem. Dit is niet tegen te gaan. Het bedrijf wordt dus altijd minder waard. Het aandeel zal in prijs gaan zakken, dit een logisch gevolg. Afhankelijk van de grootte van de mijn en de jaarlijkse productie zal dit ongeveer 10- 15 jaar duren eer alles uit de mijn is gehaald en dus geen winbaar metaal in de grond zit. Als investeerder moet men dus goed kijken of het bedrijf erin slaagt nieuwe ontdekkingen te doen, of andere bedrijven over te nemen om de reserves in de grond op peil te houden en hiermee winst te blijven maken. Goede bedrijven kunnen dit en hierin kan men geïnvesteerd blijven.

We hebben voor u op de Lassonde-curve de portfolio aandelen van beleggershulp in de edelmetaalsector aangegeven met behulp van gekleurde balletjes. Dit verklaard misschien ook wel een beetje waarom sommige aandelen in ons portfolio het beter doen dan andere. We moeten er bij vertellen dat we 1 aandeel nog niet bezitten, en dit is Lion One Metals. We gaan dit aandeel waarschijnlijk aanschaffen en met die reden hebben we deze alvast op de curve gezet. Ook hebben we niet alle producenten geplot, die al jaren produceren. Volgens ons heeft dit niet zo nut namelijk we weten immers in welke fase deze bedrijven zitten.

Onder de index van de bedrijven met de gekeurde balletjes, hebben we dezelfde gekleurde balletjes op de wereldkaart gezet en hiermee is mooi te zien waar onze focusgebieden zich bevinden. En dit zijn allemaal veilige gebieden om te investeren met weinig politieke onrust zoals: Canada, de V.S., Finland, Australië (en omgeving) en Mexico. Waarschijnlijk houden we het bij deze gebieden aangezien elders veel politieke onrust is, b.v. Zuid-Amerika. Dit is een geweldig continent voor mijnbouw maar een zeer slecht continent voor politieke stabiliteit.

U kunt dus overwegen om de Lassonde-curve te gebruiken bij uw toekomstige investeringsbeslissingen, wij pakken deze er in ieder geval bij en hopen hiermee succesvol in deze sector te kunnen investeren.

Abonnee participatie op onze site:

Sommige van onze lezers reageren wel eens op onze nieuwsbrieven. Wij vinden dit leuk als het constructieve feedback is althans, de rest negeren we gewoon. Sommige lezers komen ook naar ons toe met tips, en dit vinden we nog leuker. Bent u zo iemand en u wilt u tips met een korte motivatie delen met een groter publiek, dan kan dit via onze site. Wij plaatsen dan uw bericht, nadat wij het gelezen hebben op onze site en zullen alle lezers hiervan op de hoogte brengen. Ook kunnen we u een aparte pagina aanbieden waar al uw artikelen bewaard worden. Wij kunnen u zelfs aanbieden om een eigen portfolio bij te houden met een maandelijkse update in excel als u dit wilt. U zult echter zelf alles moeten aanbieden op ons mailadres en we staan natuurlijk niet in voor wat u inhoudelijk schrijft. Mocht u hier interesse in hebben, mailt u ons dan op: info@beleggershulp.nl

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Goud en Zilver zijn definitief uitgebroken. We zijn dus in scenario 2 gebleven en dit levert ons geen windeieren op. Onze portfolio steeg weer naar nieuwe hoogten. Ook uranium deed het aanvankelijk goed, echter vrijdag hadden de russen besloten om een kerncentrale in Oekraïne aan te vallen en men rapporteerde een brand als gevolg. Hier reageerde de uraniumaandelen heftig op en dit is logisch. Alleen een kernramp kan deze sector doen breken. Wij denken dat deze storm nog even aanhoudt tot alle kou uit de lucht is en dit leidt tot kalmte in de markt. De russen willen immers ook niet een land bezetten dat radioactief is. Het is wel beangstigend want hiermee hebben ze wel een drukmiddel om hun gelijk te halen. Het kan dus goed zijn dat men dit als dreigement gaat gebruiken, als we niet krijgen wat we willen, dan blazen we de kerncentrale op. Maar wij denken dat men dit niet zover laat komen. Als de markt weer gekalmeerd is dan is het misschien wijs om weer een paar aandelen te kopen. We houden het in de gaten.

Motto blijft: Kijk goed naar mogelijkheden om te investeren in goud, zilver en uranium en investeer met geduld!!!

Big/ Mid Tier Precious Metals Miners, Physical Metals & Royalty’s (10-15 open posities)l Miners

 • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalty’s met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 35% winst.
 • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 25% winst.
 • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalty’s en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 70% winst.
 • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 23% winst.
 • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke zilver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek zilver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr. Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van zilver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een HOLD en staat nu op een winst van 8%.
 • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een HOLD en staat nu op een winst van 15%.
 • Empress Royalty Corp. (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar portfolio met streams en royalty’s uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 5% winst.
 • Gold Royalty Corp. (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat al 18 royalty’s in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Dit is echter veranderd, aangezien een fusie met ELY royalties tot stand gekomen is, vandaar dat de winst nu hoog staat aangezien de winst van dit FGS aandeel erbij opgetelt is. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 30% winst.
 • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert, maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 5%.
 • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 3% verlies.
 • Sailfish Royalties (FISH): Een bedrijf van de Virgin Islands dat op de Canadese beurs opereert. Een beetje een outsider en een meer speculatief bedrijf dan de andere royalty’s die we hebben. Het heeft 5 royalty’s, waarvan 2 producerende en dus cashflow genereren in Mexico en Nicaragua, 2 exploratie royalty’s in VS en Mexico en 1 ontwikkeling asset in de VS. Deze royalty is een HOLD en staat nu op een winst van 30%.
 • Sibayne Stilwater Ltd (SBSW): Een Zuid-Afrikaans bedrijf met mijnen in hetzelfde land en in Amerika. Het is een grote producent in platina en palladium maar ook goud en basismetalen op kleinere schaal. Dit bedrijf is een HOLD en we staan op een winst van 62%
 • First Majestic Silver (AG): Een grote zilverproducent met mijnen in Mexico en een goudmijn in Amerika. In dit bedrijf hebben we reeds FGS-aandelen en is een van onze favoriete edelmetaal bedrijven. Dit aandeel verkopen we weer met een kleine winst, het doel is om meer FGS-aandelen te behalen.

Golden eggs Basket (15-20 open posities) mijnen.

We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities, maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2 × een laag risicoaandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS-portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.

 1. Tudor Gold Corp (TUD)
 2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
 3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
 4. Karora Resources Inc (KRR)
 5. GR Silver Mining ltd (GRSL) >> LOSS -46% <<
 6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
 7. Silver Viper Minerals (VIPR)
 8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
 9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
 10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
 11. KORE mining Ltd (KORE)
 12. Fortune Bay Corp (FOR)
 13. Brixton Metals Corp (BBB) >> LOSS -48% <<
 14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
 15. Reyna Silver Corp (RSLV)
 16. Vizsla Resources Corp (VZLA) >> FGS aandeel << + Vizsla Copper corp (VCU) >> SPIN-OUT <<
 17. Plato Gold Corp (PGC)
 18. Ascot Resources (AOT)
 19. Bear Creek Mining (BCM) >> LOSS -49% <<
 20. Silver One Resources (SVE)
 21. First Mining Gold (FF) + Treasury Metals (TML) >> SPIN-OUT <<
 22. NuLegacy Gold (NUG)
 23. Novo Resources Corp (NVO)
 24. Firefox Gold (FFOX)
 25. Blackrock Silver (BRC)

Boring Dividend Income (10-15 open positions)

 1. Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 95% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
 2. Gamco Natural resources Gold & Income Trust (GNT): Een fonds met hoofdzakelijk edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We staan op bijna 33% winst en dit aandeel is dus een HOLD.
 3. Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigarettenmerken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 69%
 4. Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecombedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een winst van 18% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een HOLD en staat op een winst van 40%.

Uranium Nucleair Bullets (10-15 open posities), max. 15 open posities, op dit moment hebben we 9 open posities.

 1. Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de VS. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een winst op dit aandeel van 35% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
 2. UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een winst op dit aandeel van 5% en dit aandeel is een BUY.
 3. Fission Uranium Corp (FCU): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Canada in het beroemde Athabasca Basin. Het is een ondiepe mijn met aantoonbaar meer dan 100 miljoen pond uranium. We noteren een winst op dit aandeel van 13% en dit aandeel is een HOLD
 4. Virginia Energy Resources (VUI): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in de VS. Men mikt op een productie van 2 miljoen pond uranium per jaar voor 35 jaar productie en daarmee is het een van de grootste velden in Amerika. We noteren een winst op dit aandeel van 77% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Deep Yellow Ltd (DYL): Een Australisch bedrijf met 3 mijnen in Namibië, 2 hiervan zijn niet volledig in bezit van het bedrijf maar men heeft wel het grootste belang. Totaal heeft het een potentieel van 160 miljoen pond uranium in de grond. We noteren een verlies op dit aandeel van 11% en dit aandeel is een HOLD.
 6. Consolidated Uranium (CUR): Een jong Canadees uranium bedrijf dat in begin 2020 is opgericht. Het heeft projecten in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië en Australië. Verder hebben ze een samenwerking met UUUU. Het aandeel staat op een verlies van 5% en is een HOLD
 7. Mega Uranium Ltd (MGA): Een Canadees bedrijf met projecten in Australië en investeringen en royalty’s in de volgende bedrijven: CUR, URC en NXE. We noteren een winst van 8% en dit aandeel is een HOLD.
 8. Western Uranium and Vanadium (WSTRF): Een Canadees bedrijf met mijnen in de Verenigde Staten. De focus van het bedrijf ligt op een 2-tal grondstoffen, namelijk Uranium en Vanadium. We noteren een verlies van 17% op het aandeel en dat maakt het een BUY.
 9. Goviex Uranium Ltd. (GXU): Een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf met mijnen in 3 Afrikaanse landen, namelijk Niger, Mali en Zambia. Iets meer politiek risico, maar bv. Niger heeft altijd een zeer gunstig klimaat gehad voor mijnbouw. We noteren een winst van 3% en dit maakt het aandeel een HOLD.
 10. Laramide Resources Ltd. (LAM): Een Canadees bedrijf met uranium mijnen in ontwikkeling in de VS en in Australie. We noteren een verlies van 4% en dat maakt dit bedrijf een HOLD.
 11. Een mandje van bedrijven waar we reeds FGS-aandelen van hebben en hiermee hebben we een doel om via deze investeringen meer FGS-aandelen te bemachtigen, de aandelen in dit uranium mandje zijn: URC, UUUU, DNN, en UEC.

Battery Metals (5-10 positions)

 1. Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkelsector. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 16%. Dit aandeel is een HOLD.
 2. Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Kobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 9% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.
 3. Brixton Metals Corp. (BBB): Een Canadees bedrijf dat koper-, goud-, zilver-, en kobalt mijnen ontwikkeld in de VS en in Canada. We noteren een winst van 9% op dit aandeel en dat maakt dit aandeel een HOLD.
 4. Atalaya Mining (ATYM): Een Spaanse koper producent met mijnen in Noord- en in Zuid-Spanje. Het interressante van dit bedrijf is dat het dividend uit betaald. We noteren 4% winst op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.
 5. Trilogy Metals (TMQ): Is een Canadese exploratie en ontwikkelingsbedrijf van koper-, zink, lood en goudmijnen in Alaska. Het mooie van dit bedrijf is dat het reeds een samenwerkingsverband met South 32, is grote producent in basismetaal. We noteren 40% verlies op dit aandeel en dat maakt dit bedrijf een BUY.

Opties & Warrants (openstaande)

 • TML: 33 warrants gekregen bij een SPIN OUT van FF, de warrants zijn een HOLD
 • LEV: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 51%, de warrant is een BUY
 • NVVE: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een verlies van 75%, de warrant is een BUY

The crypto box, max 10 open crypto posities:

We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.

 1. The Graph (GRT) >> FGS-aandeel binnen 1 dag!!!!!!!<<
 2. Chainlink (LINK) >> FGS-aandeel <<
 3. Stellar Lumens (XLM) >> FGS-aandeel <<
 4. Algorand (ALGO) >> FGS-aandeel <<
 5. XRP (XRP) >> SELL<<
 6. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
 7. Litecoin (LTC) >> FGS-aandeel <<
 8. Compound (COMP) >> FGS-aandeel <<
 9. Dash (DASH) >> FGS-aandeel <<
 10. Filecoin (FIL) >> FGS-aandeel <<
 11. Band protocol (BAND)
 12. Tezos (XTZ) >> FGS-aandeel <<
 13. Numeraire (NMR) >> FS-aandeel <<
 14. Uniswap (UNI)
 15. Sushiswap (SUSHI) >> SOLD with a LOSS <<
 16. Bitcoin Cash (BCH) >> FGS-aandeel <<
 17. Eos (EOS) >> FS-aandeel <<
 18. Cardano (ADA) >> FGS-aandeel <<
 19. Decentraland (MANA) >> FGS-aandeel <<
 20. Ampleforth (FORTH) >> SOLD with a LOSS <<
 21. 1Inch (1INCH) >> SOLD with a LOSS <<
 22. Internet Computer (ICP) >> SOLD with a LOSS <<
 23. Solana (SOL)
 24. Maker (MKR)
 25. Amp (AMP)
 26. Polygon (MATIC)
 27. Quand (QND)
 28. NuCypher (NU)
 29. Loopring (LRC)
 30. Chilliz (CHZ)
 31. Polkadot (DOT)
 32. Crypto.com (CRO)

FGS (FREE GROWTH STOCKS)

We hebben nu 45 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 39 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

6B- performance

Highscore list of stocks sold

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.