Een hefboom op groene beleggingen

Een hefboom op groene beleggingen

volume 11 / jaar 4

Inleiding

Groene beleggingen is voor ons beleggen in de juiste metalen die de energie transitie mogelijk maken, zoals koper, nikkel en andere metalen die in accu’s zijn verwerkt of nodig zijn voor het transport van elektriciteit. We plaatsen deze in onze “Battery Metals” portfolio. In de verre toekomst zijn we echter ook geïnteresseerd in de technologische bedrijven die de energietransitie ook daadwerkelijk uitvoeren. Het doel is om deze bedrijven aan boord te hebben na een grote dip in algemene markt en voor het eind van de bullmarket in de metalen. Dit is ons zeer langetermijnplaatje wat we voor ogen hebben. Zo nu en dan zullen we echter proberen onze teen in de markt te dippen zodat we van de stijging kunnen profiteren. We willen dit doen door hier een hefboom op te nemen door middel van warrants, vandaar de titel.

Warrants

We moeten u gelijk waarschuwen. Dit zijn hoog speculatieve instrumenten en beschouwt u geld dat u hierin stopt als volledig verlies. Met andere woorden, houd er rekening mee, dat u al het geld wat in de warrant gestopt wordt, als verloren beschouwen. Is dit niets voor u, steek dan uw geld niet in warrants. Wat zijn warrants? Warrants kunnen het beste vergeleken worden met opties en dan opties met een zeer lange termijn. Het verschil met opties is dat warrants door de bedrijven zelf uitgebracht worden en niet door een exchange. Een ander verschil met opties is dat warrants voor verdunning van aandelen kan zorgen nadat het termijn is afgelopen.

Waarom dan wel in warrants beleggen?

 • Met warrants kan je, en dit is hetzelfde als bij opties, een hefboom krijgen op je geïnvesteerd vermogen. Dat betekent dat als je een warrant koopt onder de prijs van het aandeel en met een flink hogere strike Price in de toekomst, dan heb je met een warrant een hefboom ten opzichte van als je gewoon aandelen zou kopen. Het stijgingspercentage van een warrant, net als bij opties, is namelijk * maal het stijgingspercentage als van het aandeel.
 • Zoals gezegd je kan het geïnvesteerd vermogen lager houden dan als je aandelen koopt.
 • Ze hebben erg lange termijnen, dus je kan geduld hebben totdat de warrant opbrengst naar je toe komt.
 • Grote beleggers nemen vaak warrants aan om dezelfde redenen als hierboven geschetst.
 • 10x, 20x en zelf 50x je geld eruit halen is mogelijk met deze manier van handelen.
 • De winst kan in een zeer korte termijn behaald worden.
 • Amerikaanse warrants kan je altijd tussendoor verkopen en kopen.

De strategie die we toepassen met warrants is dat we op 100% verlies rekenen van het geld dat we ingelegd hebben. Als de warrant echter winst gaat opleveren verkopen we, net als bij aandelen, de helft van onze warrant bij een van 100% winst en houden de andere helft aan. De andere helft laten we dan staan voor een 10 bagger of zelfs hoger. Een andere mogelijkheid is dat we de warrant verkopen tegen een lagere winst als kapitaal voor onze andere beleggingen willen of de warrant heeft weinig toekomst verwachting meer.

Welke hefbomen, met andere woorden warrants hebben we gekocht?

We hebben 2 warrants op groene aandelen, en 1 aandeel gekocht dat goudmijnen heeft. De laatste is dus geen warrant, maar eigenlijk gewoon een aandeel dat we in ons mandje van gouden aandelen zullen plaatsen. We zien dit aandeel wel als hefboom op de huidige prijs van het aandeel, we gaan dit hieronder uitleggen aan u.

Warrant nummer 1: 100 stuks sep 15’25 11,5 call EVGOW gekocht voor $ 2,42

EVgo is het grootste Amerikaans bedrijf dat snellaadstations voor elektrische auto aanbied. De stroom die ze op deze manier aanbieden is 100% groen. Men heeft nu al een dekkingsgraad dat overeenkomt met 130 miljoen mensen die op minder dan 16 km van een laadstation woont.

Het bedrijf geeft aan dat het accu’s binnen 15-45 min kan laden, afhankelijk van de grootte van de accu. Wij denken dat deze markt en dus dit bedrijf gaat groeien de komende jaar. De trend is ingezet en zal niet stoppen. Dit houdt in dat de warrant van dit bedrijf middels de hefboom erop mooie winsten zal gaan laten zien. Meer informatie kunt u vinden op hun website.

Warrant nummer 2: 100 stuks mei 06’26 11,5 call LEVW gekocht voor $ 4,80

The Lion Electric Compagny is een Amerikaans bedrijf dat kleine elektrische vrachtauto’s en bussen verkoopt.

Wij denken dat dit een grote hit gaat worden. Een van de experts die wij op internet volgen denkt dat het bedrijf voor of op 15 november dit jaar aankondigt dat zij haar vrachtauto’s aan Amazon gaan leveren. Als dit waar is zal dit een opwaardering betekenen voor het bedrijf. En wij willen hiervan profiteren door middel van een hefboom op de aandelenprijs te nemen in de vorm van warrants. Maar ook zonder deze aankondiging gaan ze het naar ons idee wel redden, b.v. door het aanbieden van elektrische schoolbussen, u weet wel die gele iconische Amerikaanse schoolbussen. Hoe leuk is dit! Dus vergeet niet uw gordel om te doen want dit aandeel zou wel eens als een raket kunnen stijgen. Meer informatie kunt u vinden op hun website.

Hefboom nummer 3: NOVO resources Corp. ; 200 aandelen NVO gekocht voor CAD 1,75

Dit aandeel willen we graag onder de aandacht brengen. We hadden deze niet op onze watchlist staan, maar had er wel op moeten staan aangezien we hier al een aantal jaar naar kijken. Wij denken dat dit aandeel erg ondergewaardeerd is op dit moment. NVO is een bedrijf dat in Australië goudmijnen ontwikkelt. Het heeft tot nu toe 13.000 km² land in bezit en men vindt hier goudklompjes aan de oppervlakte of dicht aan de oppervlakte. Mocht je dit niet geloven dan moet je maar eens op Google zoeken op goud en Pilbarra. Maar de reden waarom we dit een hefboom noemen op de huidige prijs is dat het bedrijf een flink aantal aandelen heeft in andere bedrijven. We hebben een screenshot van een deel van hun presentatie hieronder gezet zodat dit meer duidelijk wordt.

Het doel van het bedrijf is om 250.000 oz per jaar te produceren. Dit betekent inkomsten van $ 437,50 miljoen per jaar. Het bedrijf heeft nu een market cap van CAD 400 miljoen. Dit houdt in dat indien het in de toekomst gaat produceren het in 1 jaar zijn eigen market cap verdient. Plus het heeft nog eens CAD 150 miljoen aan aandelen bij andere bedrijven. Dit is 37,5% van de totale market cap. Een van die bedrijven waar men aandelen in heeft (en verre weg het grootste deel van deze CAD 150 miljoen) is New Found Gold. Dit is een van de beste en grootste goud ontdekkingen van de laatste jaren. Eric Sprott heeft een groot deel van de aandelen in handen. NVO wordt geleid, door Quiten Hennigh, een van de meest bekende geologen op onze planeet. Begrijpt u nu wat wij bedoelen met een hefboom op de huidige prijs. Wij denken dat dit bedrijf minimaal 100% moet gaan stijgen binnen 1 jaar tijd als de goudprijs op dit niveau blijft, dus moet u nagaan als de goudprijs gaat stijgen. Meer informatie kunt u vinden op de website van NVO.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

We hadden ons spreadsheet niet goed bijgewerkt waardoor bleek dat een aantal winsten niet goed worden meeberekent en hierdoor het winstpercentage lager werd weergegeven dan het daadwerkelijk was. Als u grote fouten zoals deze in onze berekeningen ziet laat het a.u.b. weten. Wij staan open voor kritiek en willen volledig transparant met u zijn over wat we doen. Dus dit geeft een iets vertekent beeld over de prestaties ten opzichte van vorige week. Op goud en zilver zakte we iets, Uranium ging op en neer, deed per saldo dus niet veel, en crypto (vooral de kleinere) zijn bezig met een mooie comeback.

We zijn van plan wat positie te verkopen om onze cash positie weer iets sterker te maken en om het risico van een algehele daling op de markt deels te kunnen ondervangen. Aandelen die op ons lijstje staan te verkopen zijn: IIPR, PVG, en de helft van Ethereum. We vinden dit absoluut ging slechte aandelen en zouden ze het liefst houden, maar we vinden het gewoon verstandig om weer meer in cash te gaan.

Motto wordt: Kijk goed naar mogelijkheden om te investeren in goud, zilver en uranium en investeer met geduld!!!

Big/ Mid Tier Precious Metals Miners, Physical Metals & Royalty’s (10-15 open posities)l Miners

 • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalty’s met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 0% winst.
 • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een BUY in ons portfolio en staat nu op 2% winst.
 • Aurcana Silver Corp (AUN): Een Canadese zilver bedrijf dat mijnen in de VS opereert. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 26% verlies.
 • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalty’s en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 51% winst.
 • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 6% winst.
 • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke zilver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek zilver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr. Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van zilver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 4%.
 • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk, maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben, maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 16%.
 • Empress Royalty Corp. (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar portfolio met streams en royalty’s uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 25% verlies.
 • Gold Royalty Corp. (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat al 18 royalty’s in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Dit is echter veranderd, aangezien een fusie met ELY royalties tot stand gekomen is, vandaar dat de winst nu hoog staat aangezien de winst van dit FGS aandeel erbij opgetelt is. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 47% winst.
 • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert, maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 15%.
 • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 3% verlies.
 • Sailfish Royalties (FISH): Een bedrijf van de Virgin Islands dat op de Canadese beurs opereert. Een beetje een outsider en een meer speculatief bedrijf dan de andere royalty’s die we hebben. Het heeft 5 royalty’s, waarvan 2 producerende en dus cashflow genereren in Mexico en Nicaragua, 2 exploratie royalty’s in VS en Mexico en 1 ontwikkeling asset in de VS. Deze royalty is een HOLD en staat nu op een winst van 18%.

Golden eggs Basket (15-20 open posities) mijnen.

We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities, maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2 × een laag risicoaandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS-portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.

 1. Tudor Gold Corp (TUD)
 2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
 3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
 4. Karora Resources Inc (KRR)
 5. GR Silver Mining ltd (GRSL) >> LOSS -46% <<
 6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
 7. Silver Viper Minerals (VIPR)
 8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
 9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
 10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
 11. KORE mining Ltd (KORE)
 12. Fortune Bay Corp (FOR)
 13. Brixton Metals Corp (BBB) >> LOSS -48% <<
 14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
 15. Reyna Silver Corp (RSLV)
 16. Vizsla Resources Corp (VZLA) >> FGS aandeel << + Vizsla Copper corp (VCU) >> SPIN-OUT <<
 17. Plato Gold Corp (PGC)
 18. Ascot Resources (AOT)
 19. Bear Creek Mining (BCM) >> LOSS -49% <<
 20. Silver One Resources (SVE)
 21. First Mining Gold (FF) + Treasury Metals (TML) >> SPIN-OUT <<
 22. NuLegacy Gold (NUG)
 23. Novo Resources Corp (NVO)

Boring Dividend Income (10-15 open positions)

 1. Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 75% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
 2. Gamco Natural resources Gold & Income Trust (GNT): Een fonds met hoofdzakelijk edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We staan op bijna 17% winst en dit aandeel is dus een HOLD.
 3. Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigarettenmerken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 31%
 4. Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecombedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een winst van 12% en dit aandeel is een HOLD.
 5. Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een HOLD en staat op een winst van 24%.

Uranium Nucleair Bullets (10-15 open posities), max. 15 open posities, op dit moment hebben we 9 open posities.

 1. Denison Mines Corp (DNN). Een Canadees groot uranium bedrijf met een andere productietechniek dan de andere mijnen. Ze hebben dit nog niet bewezen, maar als ze het lukt kunnen ze produceren tegen lagere prijzen dan de andere Canadese en Amerikaanse bedrijven. We noteren een winst van 70% op dit moment en het aandeel is een HOLD
 2. Global Atomic Corp (GLO). Een Canadees bedrijf dat een high uranium mijn ontwikkeld in Niger. Het mooie van dit bedrijf is dat het een cash stroom heeft van een stream uit zink productie van een mijn in Turkije waardoor men niet helemaal zonder geld bezig is en men minder heeft bij te lenen. Het mooie van dit bedrijf is dat als de mijn in productie komt het 50 jaar lang een productie heeft met kosten van onder de $ 20 per pound terwijl de meeste mijnen dit niet kunnen onder de $ 50 per pound. We noteren een winst van bijna 85% op dit aandeel en het is nu een HOLD.
 3. Energy Fuels (UUUU). Een Amerikaans bedrijf dat uranium produceert in de VS. Naast uranium produceren ze ook vanadium en rare earth metals. Vooral dit laatste is een welkome aanvulling aangezien er niet veel bedrijven buiten China zijn die dit doen. Het mooie is dat het bedrijf ook een unit heeft dat de grondstoffen kan recylen. We noteren een winst van 66% op dit aandeel en het is nu een HOLD.
 4. Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de VS. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een winst op dit aandeel van 57% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
 5. Boss Energy Ltd (BOE): Een Australisch bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Australië dat zeer binnenkort gaat produceren. We noteren een winst op dit aandeel van 78% en dit aandeel is een HOLD.
 6. UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een winst op dit aandeel van 16% en dit aandeel is een HOLD.
 7. Fission Uranium Corp (FCU): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Canada in het beroemde Athabasca Basin. Het is een ondiepe mijn met aantoonbaar meer dan 100 miljoen pond uranium. We noteren een winst op dit aandeel van 22% en dit aandeel is een HOLD
 8. Virginia Energy Resources (VUI): Een Canadees bedrijf met een mijn in ontwikkeling in de VS. Men mikt op een productie van 2 miljoen pond uranium per jaar voor 35 jaar productie en daarmee is het een van de grootste velden in Amerika. We noteren een winst op dit aandeel van 12% en dit aandeel is een HOLD.
 9. Deep Yellow Ltd (DYL): Een Australisch bedrijf met 3 mijnen in Namibië, 2 hiervan zijn niet volledig in bezit van het bedrijf maar men heeft wel het grootste belang. Totaal heeft het een potentieel van 160 miljoen pond uranium in de grond. We noteren een winst op dit aandeel van 10% en dit aandeel is een HOLD.
 10. Consolidated Uranium (CUR): Een jong Canadees uranium bedrijf dat in begin 2020 is opgericht. Het heeft projecten in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië en Australië. Verder hebben ze een samenwerking met UUUU. Het aandeel staat op een winst van 8% en is een BUY.
 11. Mega Uranium Ltd (MGA): Een Canadees bedrijf met projecten in Australië en investeringen en royalty’s in de volgende bedrijven: CUR, URC en NXE. We noteren een verlies van 11% en dit aandeel is een BUY.
 12. Western Uranium and Vanadium (WSTRF): Een Canadees bedrijf met mijnen in de Verenigde Staten. De focus van het bedrijf ligt op een 2-tal grondstoffen, namelijk Uranium en Vanadium. We noteren een verlies van 10% op het aandeel en dat maakt het een BUY.

Battery Metals (5-10 positions)

 1. Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkelsector. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 10%. Dit aandeel is een HOLD.
 2. Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Kobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 11% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.

Opties & Warrants

 • SAND: 2 geschreven put 20012023, we noteren een winst van bijna 32%, de optie is nu een HOLD
 • UUUU: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 42%, de optie is een HOLD
 • MTA: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 0%, de optie is een HOLD
 • VIX: 2 gekochte call 20122021, we noteren een verlies van 22%, de optie is een HOLD
 • TML: 33 warrants gekregen bij een SPIN OUT van FF, de warrants zijn een HOLD
 • EVGO: 100 calls 15sep2025 (11,5), we noteren een verlies van 2%, de warrant is een BUY
 • LEV: 100 calls 06may2026 (11,5), we noteren een winst van 0%, de warrant is een BUY

The crypto box, max 10 open crypto posities:

We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.

 1. The Graph (GRT) >> FGS-aandeel binnen 1 dag!!!!!!!<<
 2. Chainlink (LINK) >> FGS-aandeel <<
 3. Stellar Lumens (XLM) >> FGS-aandeel <<
 4. Algorand (ALGO) >> FGS-aandeel <<
 5. XRP (XRP) >> SELL<<
 6. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
 7. Litecoin (LTC) >> FGS-aandeel <<
 8. Compound (COMP) >> FGS-aandeel <<
 9. Dash (DASH) >> FGS-aandeel <<
 10. Filecoin (FIL) >> FGS-aandeel <<
 11. Band protocol (BAND)
 12. Tezos (XTZ) >> FGS-aandeel <<
 13. Numeraire (NMR) >> FS-aandeel <<
 14. Uniswap (UNI)
 15. Sushiswap (SUSHI)
 16. Bitcoin Cash (BCH) >> FGS-aandeel <<
 17. Eos (EOS) >> FS-aandeel <<
 18. Cardano (ADA) >> FGS-aandeel <<
 19. Decentraland (MANA) >> FGS-aandeel <<
 20. Ampleforth (FORTH)
 21. 1Inch (1INCH)
 22. Internet Computer (ICP)
 23. Solana (SOL)
 24. Maker (MKR)
 25. Amp (AMP)
 26. Polygon (MATIC)
 27. Quand (QND)
 28. NuCypher (NU)

FGS (FREE GROWTH STOCKS)

We hebben nu 41 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 36 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

6B- performance

Highscore list of stocks sold

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.