De koning van de energietransitie

De koning van de energietransitie

volume 8 / jaar 4

We hebben het hier over onze eigen Koninklijke Shell, zie ook de weekly update van vorige week. De titel is natuurlijk een beetje aangedikt, maar als we in de toekomst kunnen reizen en over 10 jaar kunnen zien wat de Shell er van gemaakt heeft, dan denken wij dat Shell een van de winnaars van de energietransitie zullen zijn. En misschien wel de absolute koning. Wij verwachten binnen 10 jaar 100% winst op de koers alleen en exclusief dividend. We willen dit aandeel aanhouden voor de lange termijn. De enige reden wanneer wij een verkoop starten is als de complete markt in elkaar zakt zoals de Corona-crash of 2008/9- crash. We zetten voor u op een rijtje wat ons nu bevalt aan het aandeel Shell:

 • Men koopt eigen aandelen in tijdens de 2de helft van 2021 met een waarde van 2 miljard euro. Dit laat zien dat Shell-management de aandelen op dit moment ook goedkoop vind. Voor ons als investeerders zal het gunstig uitwerken aangezien er minder aandelen in omloop zijn waardoor de prijs per aandeel makkelijker kan stijgen.
 • Het dividend wordt met 38% verhoogt dit kwartaal. Sinds het verlagen van het dividend na de Corona crises laat Shell zien weer vertrouwen te hebben in de toekomst door haar dividend voor de 2de maal met een hoog % te verhogen.
 • Dividend van het aandeel zit nu op 4%. In 10 jaar betekent dit dat 40% van de koopprijs aan ons terug gegeven wordt in de vorm van cash. Ook kan het aandeel dus 40% zakken in deze 10 jaar en we maken nog steeds geen verlies. Wij verwachten echter nog een aantal dividend verhogingen de komende 10 jaar waardoor dit percentage eerder tussen de 50-75% zal liggen is onze verwachting.
 • Shell heeft haar downstream activiteiten sterk reduceert, van 55 raffinaderijen naar zo’n 8 raffinaderijen wereldwijd. Dit is uiterst slim. Men was hier ook mee begonnen voordat milieu clubs de Shell begon lastig te vallen. De arrogantie waar dit soort mensen zich van bedienen is werkelijk schrijnend. Dit soort bedrijven zien de toekomst een stuk beter dan wij of enige regering dan ook, en hebben absoluut geen betweter nodig die hun de maat neemt. De shell is al 10 jaar lang stappen aan het nemen om hun CO2 en hun invloed op het milieu te verbeteren. Ook andere olie maatschappijen zijn hier mee bezig, maar de Europese nemen toch wel de leiding. Het enige wat verandert is, is het tempo waarmee het nu gaat. Shell maakt serieuze stappen. Door hun raffinage te reduceren, en voor een goede prijs te kunnen verkopen aan de concurrent, blijven ze met hoog geïntegreerde sites olie produceren en kunnen ervoor zorgen dat ze zelf de CO2 op deze sites naar 0 brengen voor het jaar 2050.
 • Door het aanhouden van genoeg sites om efficiënt te produceren zal men de vraag naar olie maximaal kunnen utiliseren ook wanneer de vraag tijdelijk vertraagd. Ook zorgen ze ervoor dat men half-fabricaten aan de chemische industrie kan blijven leveren
 • Shell zet stevig in op de elektrificatie van haar processen en service naar de klant. Dit wil zeggen dat ze bezig zijn met hun olieproducten te produceren met behulp van elektrische fornuizen in plaats van fornuizen die CO2 produceren. Men heeft de eerste in Duitsland opgestart en zal meer van deze fornuizen gaan bouwen. Ze kopen zeer veel bedrijven op die service aan de man kunnen brengen, met behulp van windmolens en laadpalen. Hiermee ziet de Shell zich zelf ook niet meer dan een olie en gas bedrijf, maar meer dan een energie producent.
 • Het bedrijf zet ook in op waterstof (H2) opgewekt met behulp van windmolens. Dit is zeer slim aangezien je met H2 verschillende kanten op kan en wel 3 verschillende kanten die allemaal lucratief zijn, we zetten ze op een rijtje:
  • Waterstof kan men voeden aan haar raffinaderijen waar dit als groene waterstof een gunstige invloed heeft op de CO2 balans.
  • Waterstof kan men opslaan en het overschot weer omzetten als elektriciteit indien er geen wind en geen zon is waardoor men goede prijzen voor de elektrische energie levering kan vangen.
  • Men kan waterstof aan haar pompstations toevoegen en hier de waterstof verkopen. Onze verwachting is dat, indien de Duitse auto-industrie zich meer inzet op auto’s die op H2 rijden, de Shell zeer snel haar pompstations met H2 pompen kan uitbreiden
 • Olie zal in prijs alleen maar stijgen. Korte dips zijn mogelijk naar zo’n $ 40. Maar wij denken dat we weer prijzen van > $ 100 gaan zien. Waarom? Omdat Shell niet de enige is die weinig tot niets meer in olie investeert. Tenminste, als je dit vergelijkt met investeringen van de afgelopen decennia. Dit bij licht stijgende vraag naar olie tot 2035 in de wereld. Dat kan maar 1 ding betekenen, olie zal in prijs gaat stijgen. Shell en andere olie-bedrijven zullen hiervan gaan profiteren. Iemand die gelooft dat de wereld zonder olie kan moet zichzelf echt beter onderwijzen of laten onderzoeken. Het is niet mogelijk, of we gaan allemaal weer in berenvellen rondlopen. Maar dat kan zelfs niet meer aangezien er niet genoeg beren zijn. Hierdoor zal de Shell toch in olie en gas blijven investeren? Waarom? De wereld heeft het nodig, mensen zullen dit pas beseffen als er te weinig van is.
 • Het bedrijf is van plan haar schulden te verminderen. We hoeven u niet uit te leggen dat dit gunstig is.
 • Het bedrijf is bezig met het opzetten van blockchain binnen haar ketens. Wij moeten hier ons ook nog inlezen en kunnen hier dus niet over uitweiden, maar dit laat zien dat Shell nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en men een serieuze sprong naar de toekomst waagt. Geloof ons, dit zijn geen loze kreten van het bedrijf, lees hier meer.

Kortom RDSA is een aandeel dat koopwaardig is. Wij hebben dit aandeel vorige week als kooptip gegeven onder de prijs van 16,50 euro. De prijs ligt nu op een hoger niveau. Als net als wij 10 jaar vooruit denkt dan is het nog steeds koopwaardig. Als u niet meer wilt betalen moet u op een dip in de prijs wachten. Het kan zijn dat deze er niet meer komt. De reden waarom we RDSA hebben gekozen en geen ander olie-aandeel, is omdat wij denken dat Shell het beste uit de energie-transitie komt en dat olie-bedrijven als gehele groep zeer goedkoop zijn op dit moment. Dus u kunt ook andere olie-aandelen kopen als u wilt, als u alleen voor de grondstof olie belegt.

Verder hebben we een aandeel op het oog in de midstream sector. Misschien even wat uitleg. Downstream is raffinage van olie, midstream is opslag en transport via pijpleidingen van olie en upstream is het winnen van olie uit de aardkorst. Het aandeel dat we op het oog hebben is een ETF met een groot mandje van midstream bedrijven, de meeste zijn Amerikaans. Het mooie van dit aandeel is dat we een dividend krijgen van 8%. Als we dit 10 jaar aanhouden krijgen we dus al 80% terug. Verkoop dit aandeel alleen op een te grote dip, ons plan is om dit aandeel lange tijd aan te houden. Wij kopen dit aandeel met de volgende condities vanaf volgende week:

Koop 50 aandelen Alerian MLP ETF voor < $ 35,00

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Eindelijk een week met wat stijgingen in de koersen. Crypto’s, Uranium en Edelmetalen stegen wat. De rest blijft een beetje op het niveau hangen. Het is volhouden en oppassen voor een correctie op de algehele beurs. We gaan kijken hoe we wat bescherming kunnen krijgen op het geheel de komende tijd, maar daar later meer over. Houd voldoende cash aan de zijlijn. Motto blijft: Houd geduld, hoe saai en moeilijk het ook is!!!

PDF Loading...
 1. Edelmetaal Miners
  • Ascot Resources (AOT): Een niet produceerde goud miner in de USA en Canada. Alhoewel niet de focus, worden ook andere metalen gevonden zoals zilver en koper. Men wil een toekomstige kleine tot middelmatige producer worden. Met bijna 47% winst is dit een HOLD in onze portfolio.
  • Bear Creek Mining (BCM): Een exploratie bedrijf dat de focus heeft om zilver afzettingen in vooral Peru te zoeken. Met -39% verlies is dit een BUY in onze portfolio
  • Plato Gold Corp (PGC): Een exploratie bedrijf dat zoekt naar Niobium ( een rare earth metaal), platina en goud in Canada en Argentinië. Met een min van 25% is het aandeel langzaam aan het opklimmen, toch blijft het een HOLD en kopen we niet bij.
  • Sandstorm Gold Ltd (SAND): Een royalty bedrijf dat zich langzaam met haar 200 royalties met de grote bedrijven kan meten. Het bedrijf blijft achter door zorgen met de Hot Maden stream. Wij denken dat dit overtrokken is en de koers van dit aandeel nog heel wat stijging gaat laat zien. Deze royalty is een HOLD in ons portfolio en staat nu op bijna 21% winst.
  • Wheathon Precious Metals (WPM): De grootste zilver royalty, alhoewel het misschien wel meer goud royalties heeft. Dit aandeel is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 13% winst.
  • Aurcana Silver Corp (AUN): Een Canadese zilver bedrijf dat mijnen in de USA opereert. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 4% verlies.
  • VOX royalty corp (VOX): Een klein Australisch royalty bedrijf met 45 royalties en streams in Australië, Zuid-Amerika en een paar in Afrika. Dit Australisch bedrijf is een HOLD in ons portfolio en staat nu op 21% winst.
  • Silvercrest Metals Corp (SILV): Een zilvermijn in wording in Mexico. Dit bedrijf heeft mijnen die bijna in productie komen en high grade zijn. Dit Canadees bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 1% verlies.
  • Silverone Resources Inc (SVE): Een exploratie en developer in Mexico en de USA. Dit Amerikaanse bedrijf is een BUY in ons portfolio en staat nu op 14% verlies.
  • Sprott Physical Silver Trust (PSLV): Het fysieke silver fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek silver thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek zilver is helaas niet zo makkelijk maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben maar wel het risico van silver dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 3%.
  • Sprott Physical Platina and Palladium Trust (SPPP): Het fysieke platina en palladium fonds van de miljardair Eric Sprott. Een echte aanrader voor diegene die niet fysiek platina thuis of ergens anders wilt opslaan. Dhr Sprott slaat het voor je op in een kluis. Levering vragen voor fysiek platina & palladium r is helaas niet zo makkelijk maar dit hoeft ook niet. Als je niet het risico van mijnbouwaandelen wilt hebben maar wel het risico van platina & palladium dan is dit een goed alternatief. Dit Canadese fonds is een BUY en staat nu op een verlies van 7%.
  • Empress Royalty Corp (EMPR): Een Canadees royalty bedrijf dat nog niet zo lang op de markt opereert en haar potfolio met streams en royalties uit aan het breiden is door goede partners in alle windstreken van de wereld. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 11% verlies.
  • Gold Royalty Corp (GROY): Een gloednieuw Amerikaans royalty bedrijf dat reeds 18 royalties in haar portfolio heeft in Noord en Zuid-Amerika. Deze royalty is een BUY in ons portfolio en staat nu op 3% winst.
  • Metalla Royalty and Steaming Ltd (MTA): Een snel groeiend Canadees Royalty bedrijf dat nog niet heel lang in de markt opereert maar flink aan de weg timmert. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het royalties van de grootste goud en zilverbedrijven in haar portfolio heeft en dat zijn er nu 69. Deze royalty is een BUY en staat nu op een verlies van meer dan 11%.
  • First Mining Gold Corp (FF): Een Canadese developer met een groot toekomstig goudproject en 2 andere goud projecten in Canada. Maar dit bedrijf heeft meer, namelijk 18 royalties onder haar vleugel, dit maakt het ook een royalty bedrijf. En Keith Neumeijer, CEO van First Majestic zit aan de directie tafel. Dus veel zaken dat dit bedrijf tot een succes kan maken. Dit bedrijf is een BUY en staat nu op een verlies van 11%.
  • Treasure Metals (TSM): SPIN-OUT van FF. Dat wil zeggen dat First Mining Gold Corp een deel van zijn business verkocht heeft en ondergebracht heeft met aandeel samen met een ander bedrijf in een nieuw bedrijf. We houden de aandelen aan in de bullmarket van goud, verder volgen we dit bedrijf niet. Dit bedrijf is dus een HOLD.
  • Endeavour Silver Corp (EXK). Een Canadees bedrijf met een notering op de Amerikaanse beurs. Alle mijnen die in productie en in ontwikkeling zijn bevinden zich in Mexico en het bedrijf mag gezien worden als middelgrote producent en als een puur zilver mijnbouwbedrijf. Dit houdt in dat ze iets onder de 60% zilver produceren als je naar de gehele productie bekijkt. Dit bedrijf is een BUY en we staan op 1% verlies.
  • Mandje goud en zilver mijnen (totaal 16 stuks). We gaan verder niet uitgebreid in op al deze posities maar dit zijn allemaal zeer speculatieve aandelen. We behandelen ze in 1 mandje met totale waarde van 2x een laag risico aandeel. Dit houdt in een totale waarde van ongeveer 2000 euro, per aandeel dus ongeveer 200 euro. Laatst hebben we de beslissing genomen om sommige aandelen qua positie te verdubbelen om de inkoopprijs te drukken, we zullen deze zo snel mogelijk weer voor de helft verkopen als ze op een kleine winst staan. Kijk hierbij niet raar op als dit mandje 1000 euro waard is of 4000 euro over een jaar. Als u niet de emotie de baas kunt zijn adviseren we niet in deze aandelen te beleggen. Als we hoger dan 100% winst hebben met 1 van de aandelen, verkopen we de helft en verhuizen we het aandeel naar de FGS portfolio. Op de vrijgekomen plaats wordt opgevuld door een andere aanbeveling.
   1. Tudor Gold Corp (TUD)
   2. Silver Elephant Mining (ELEF) >> LOSS -42% <<
   3. Dolly Varden (DV) >> LOSS -30% <<
   4. Karora Resources Inc (KRR)
   5. GR Silver Mining ltd (GRSL)
   6. Defiance Silver (DEF) >> FGS aandeel <<
   7. Silver Viper Minerals (VIPR)
   8. Granada Gold Mines Inc (GGM) >> LOSS -36% <<
   9. Idaho Champion Gold Mines Canada (ITKO) >> LOSS -34% <<
   10. Contact Gold (C) >> LOSS -51% <<
   11. KORE mining Ltd (KORE)
   12. Fortune Bay Corp (FOR)
   13. Brixton Metals Corp (BBB)
   14. Aftermath Silver Corp (AAG) >> LOSS -52% <<
   15. Reyna Silver Corp (RSLV)
   16. Vizsla Resources Corp (VZLA)
 2. Dividend Income
  • Gamco Global Gold , Natural resources & Income Trust (GGN): Een fonds met energie gerelateerde aandelen en edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We denken halverwege volgend jaar weer zo ver is als de energiesector tot rust gekomen is en goud en zilver blijven doorstijgen. We staan op zo’n 70% winst en voorlopig is dit aandeel een HOLD.
  • Gamco Natural resources Gold & Income Trust (GNT): Een fonds met hoofdzakelijk edelmetaal gerelateerde aandelen. Vervolgens kopen de fondsbeheerder er opties bij om extra inkomen te garanderen. Dit lukt ze in enige maten. Het zorgelijke is dat het dividend achteruit blijft hollen. We denken dat dit uiteindelijk weer gaat stijgen. We staan op bijna 14% winst en dit aandeel is dus een HOLD.
  • Altria Group Inc (MO): Een aandeel van een aantal sigaretten merken met o.a. het zeer bekende merk Marlboro. Maar dit is niet de reden waarom we dit aandeel kopen. De reden is dat het ook andere beleggingen heeft zoals een groot aandelen % in AbInbev en een groot aandeel in het grootste cannabis bedrijf van Canada. Een andere reden om te kopen is het torenhoge dividend dat uitbetaald wordt. Dit aandeel is een HOLD met een huidige winst van bijna 36%
  • Reaves Utility Income Fund (UTG): Een fonds met aandelen van utility bedrijven en telecom bedrijven. Het mooie is dat dit fonds aandelen uitkiest die het groene pad op gaan waardoor het in de toekomst ook groei heeft. Het betaald maandelijks dividend uit. We staan op dit moment op een kleine winst van 11% en dit aandeel is een HOLD.
  • Royal Dutch Shell (RDSA): Nederlands/Engelse olie/gas gigant dat op het punt staat een transitie te maken van een oliegigant naar een meer algemene energieproducent dat haar CO2 activiteiten sterk zal gaan reduceren. Dit aandeel is een BUY en staat op een winst van 5%.
 3. Nucleair Bullets, max 10 open positions, op dit moment hebben we 7 open posities.
  • IsoEnergy (ISO). Een Canadees klein uranium bedrijf met een enorme potentie. Dit bedrijf is eens afgesplitst van NXE en leert op eigen benen te staan en hoe. We noteren een winst van 43% op dit moment en het aandeel is een HOLD
  • Denison Mines Corp (DNN). Een Canadees groot uranium bedrijf met een andere productie techniek dan de andere mijnen. Ze hebben dit nog niet bewezen maar als ze het lukt kunnen ze produceren tegen lagere prijzen dan de andere Canadese en Amerikaanse bedrijven. We noteren een winst van 13% op dit moment en het aandeel is een HOLD
  • Global Atomic Corp (GLO). Een Canadees bedrijf dat een high uranium mijn ontwikkeld in Niger. Het mooie van dit bedrijf is dat het een cash stroom heeft van een stream uit zinc productie van een mijn in Turkije waardoor men niet helemaal zonder geld bezig is en men minder heeft bij te lenen. Het mooie van dit bedrijf is dat als de mijn in productie komt het 50 jaar lang een productie heeft met kosten van onder de $20 per pound terwijl de meeste mijnen dit niet kunnen onder de $50 per pound. We noteren een winst van bijna 32% op dit aandeel en het is nu een HOLD.
  • Energy Fuels (UUUU). Een Amerikaans bedrijf dat uranium produceert in de USA. Naast uranium produceren ze ook vanadium en rare earth metals. Vooral dit laatste is een welkome aanvulling aangezien er niet veel bedrijven buiten China zijn die dit doen. Het mooie is dat het bedrijf ook een unit heeft dat de grondstoffen kan recylen. We noteren een winst van 3% op dit aandeel en het is nu een BUY.
  • Bannerman Resources Ltd (BMN). Een Australisch bedrijf dat een uranium mijn in Namibië ontwikkeld met een mijnleeftijd van 16 jaar productie. Hierbij komt dat dit in potentie een van de grootste producenten ter wereld kan worden. We noteren een kleine winst op dit aandeel van zo’n 18% en dit maakt het op dit moment een HOLD.
  • Encore Energy Corp (EU). Een Canadees bedrijf met mijnen in de USA. Het interessante van dit bedrijf is dat het erg veel land in bezit heeft, dus voor de toekomst kunnen hier nog weleens aangename verrassingen uit komen. We noteren een kleine winst op dit aandeel van 16% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
  • Paladin Energy Ltd (PDN). Een Australisch bedrijf dat al een tijdje meegaat en wat in de vorige bullrun een enorme stijger was. Men heeft een grote mijn in Namibië en mijnen in ontwikkeling in Canada en Australië. We noteren een kleine winst op dit aandeel van 34% en dit maakt dit aandeel op dit moment een HOLD.
  • Anfield Energy Inc (AEC): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Amerika. Het bijzondere van dit bedrijf is dat het reeds een molen heeft, dit is bijzonder aangezien er maar 3 molens zijn voor uranium in heel de V.S. We noteren een winst op dit aandeel van 39% en dit aandeel is een HOLD.
  • Peninsula Energy Inc (PEN): Een Australisch bedrijf dat al een tijdje meegaat en de crises in de uranium sinds 2007 heeft overleeft als een van de weinige uranium mijnbouwbedrijven. Het produceert uranium inde V.S. met een ISR methode wat low cost is. We noteren een winst op dit aandeel van 20% en dit aandeel is een HOLD.
  • Boss Energy Ltd (BOE): Een Australisch bedrijf met een mijn in ontwikkeling in Australië dat zeer binnenkort gaat produceren. We noteren een klein verlies op dit aandeel van 3% en dit aandeel is een BUY.
  • UEX Corporation (UEX): Een Canadees bedrijf met mijnen in ontwikkeling in Canada. We noteren een verlies op dit aandeel van 27% en dit aandeel is een BUY.
 4. EV-metalen & Base-Metals
  • Nova Royalties Corp (NOVR): Onze favoriete bedrijfsvorm, de royalty, en dit in de nikkel branche. Mooier kan het haast niet, nog maar net in ons portfolio en nu al op een winst van 26%. Dit aandeel is een HOLD.
  • Electric Royalties Inc (ELEC): Is een royalty bedrijf in de belangrijkste minder bekende batterij metalen zoals Cobalt. Dit is een Canadees bedrijf en heeft een winst van 16% in ons portfolio. Dit aandeel in een HOLD.
 5. Opties
  • SAND: 2 geschreven put 20012023, we noteren een winst van bijna 42%, de optie is nu een HOLD
  • UUUU: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 16%, de optie is een HOLD
  • MTA: 1 geschreven put 20012023, we noteren een winst van 3%, de optie is een HOLD
 6. The crypto box, max 10 open crypto posities: We stappen in onbekende crypto’s met 100 euro per positie waardoor we een teen in deze markt zetten en hopen op hoge winsten. De bedoeling is dit uit te gaan breiden en zo onze kennis op dit gebied te vergroten. Houd er absoluut rekening mee dat we geen experts zijn op dit gebied, maar gaat u mee op deze reis? Maximaal risico is 1000 euro, dit moet u bereid zijn te verliezen.
  1. The Graph (GRT) >> FGS-aandeel binnen 1 dag!!!!!!!<<
  2. Chainlink (LINK) >> FGS-aandeel <<
  3. Stellar Lumens (XLM) >> FGS-aandeel <<
  4. Algorand (ALGO) >> FGS-aandeel <<
  5. XRP (XRP) >> SELL, zie update voor abonnees <<
  6. Cosmos (ATOM) >> FGS-aandeel <<
  7. Litecoin (LTC) >> FGS-aandeel <<
  8. Compound (COMP) >> FGS-aandeel <<
  9. Dash (DASH) >> FGS-aandeel <<
  10. Filecoin (FIL) >> FGS-aandeel <<
  11. Band protocol (BAND)
  12. Tezos (XTZ)
  13. Numeraire (NMR) >> FS-aandeel <<
  14. Uniswap (UNI)
  15. Sushiswap (SUSHI)
  16. Bitcoin Cash (BCH) >> FGS-aandeel <<
  17. Eos (EOS) >> FS-aandeel <<
  18. Cardano (ADA)
  19. Decentraland (MANA)
  20. Ampleforth (FORTH)
  21. 1Inch (1INCH)
  22. Internet Computer (ICP)
 7. FGS (FREE GROWTH STOCKS)
  • We hebben nu 33 Free Growth Stocks in onze portfolio, waarvan 32 posities nog open. Zoals u weet zijn dit allemaal aandelen waar we 100% winst op hebben gehaald en we dus gratis aandelen hebben verworven die we houden voor een hoger beleggingsresultaat te verkrijgen. We gaan niet op alle aandelen verder in, u kunt het op onze site allemaal teruglezen.

BBBB- performance (Basket golden eggs/ crypto Box/ nucleair Bullets/ Battery metals)

PDF Loading...

Highscore list of stocks sold

PDF Loading...

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.