Verdubbelen is het streven van deze zilver producent.

Verdubbelen is het streven van deze zilver producent.

week 28 / jaar 4

We vallen meteen met de deur in huis. We hebben het over Endeauvour Silver Corp (EXK)

  • Koop 100 aandelen EXK met een prijs van <$ 6,00
  • Koop 100 aandelen als het aandeel richting het 200-daags gemiddelde zakt, dus leg een stinkbid in van $ 5,00
  • Schrijf een langlopende put op EXK met een strike price van $ 4,00. Eerlijk gezegd hebben we hier nog niet gekeken dus we zullen hier u apart van berichten.

Zie de grafiek van EXK met de aankooppunten als blauwe en rode lijn.

Waarom dit aandeel kopen. Heel simpel. In 2022/23 hebben ze hun productie van zilver verdubbeld. Indien zilver dan ook nog eens door de $ 30 stijgt dan is het hek van de dam. Voor diegene die nieuwsgierig zijn naar de betekenis van de titel kunnen To Endeavour is google vertalen.

Verder houden we deze weekly erg kort. Aangezien we genoeg over zilver gezegd hebben en aangezien het nu in de uitverkoop is, schaffen we langzaam wat aandelen aan. Betekent dat we de bodem hebben gehad, zeker niet. Zilver kan verder zakken tot net iets onder de $ 24, zelfs to $ 22. Dit laatste zien we liever niet aangezien dit een mokerslag voor onze portfolio betekent. Houd dus genoeg cash aan de zijkant. Ga absoluut niet all in.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat het COT-rapport op een dinsdag gemaakt wordt iedere week en pas vrijdag te zien is. Dit betekent dat de handel op woensdag, donderdag en vrijdag niet te zien is. Aangezien we verkoopdruk op woensdag en donderdag gezien hebben is ons vermoeden dat de lijnen in de rode cirkels nog een stapje lager gaan dan men in dit rapport laat zien. Maar dit moet volgende week blijken.

Het technische beeld van zilver kunnen we in de bovenstaande grafiek goed zien met de lichtblauwe lijnen die getrokken zijn. Dit laat zien dat zilver er uitstekend bijligt. Echter dan moet de onderste blauwe steunlijn wel houden. Als deze steun breekt is er nog geen man overboord en is zilver nog steeds in prima conditie, maar we zien dit metaal liever op deze niveaus hangen of boven de bovenste horizontale lijn uitbreken. Dit gaat echter nog wel even duren denken we. Maar als we boven de bovenste lijn uitbreken, die momenteel op zo’n $ 30,34 ligt, dan gaan alle remmen los van onze mijnbouw investeringen.

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site: info@beleggershulp.nl

Huishoudelijke mededelingen:

We laten niet meer standaard de portfolio als een pdf format in onze weekly updates zien. De reden hiervoor is dat we gemerkt hebben dat de site hiervan traag wordt. U kunt uiteraard wel de portfolio status altijd benaderen, gebruik daarvoor de link achter het kopje “Portfolio Update”. Hier vind u ook andere updates zoals de BBBB (golden egg basket/crypto box/ nucleair bullets & battery metals) en onze highscore lijst van verkochte aandelen. Dit geeft u helaas minder de mogelijkheid om ons te controleren of we het juiste doen en integer de resultaten presenteren. We zijn hier dan ook hard mee bezig en zorgen ervoor dat u dit in de toekomst weer kunt.

Verder willen we u op de kleine lettertjes wijzen. We kiezen wel eens voor de woorden, advies, adviseren, ect, ect. We willen u erop wijzen dat we geen financiële adviseurs zijn. We vertellen u louter wat wij doen met ons geld en hierop kunt u uw eigen investeringsbeslissingen nemen. Wij willen dit graag nog een keer benadrukken. Dus doe uw eigen research. We zullen in de toekomst onze woorden voorzichtiger gaan kiezen omdat we ons realiseren dat dit nogal eens verwarring kan opleveren, ook al is dit een gratis nieuwsbrief.

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Overall portfolio: ruim 126% winst. Golden Egg Basket: 22% verlies. Crypto box: 1798% winst. Nucleair bullets: 72% winst. Battery metals: 69% winst

Het was weer een beetje droevig deze week. Eigenlijk konden we geen lichtpuntjes ontdekken. De edelmetalen, en uranium zakten, crypto’s bleven gelijk. Het is dus een beetje geven en nemen. Zover zitten we aardig met onze analyse en we denken dat dit minimaal nog enkele weken of zelfs maanden kan aanhouden. Wat dat betreft echt op je tanden bijten dus. Motto blijft: Lekker blijven zitten en geniet van de rit naar boven, verkoop altijd de helft bij 100% winst!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.