140% winst met onze “REM AF” en “PAK” methode?

140% winst met onze “REM AF” en “PAK” methode?

week 36 / jaar 6

Inleiding

Deze grafiek is van een aandeel dat we een tijdje geleden gekocht hebben (zie roze cirkel) via onze “REM AF” en “PAK” methode. We staan nu op 140% winst. Leden van https://investor-assistance-pro.com kunnen deze investeringen in dit aandeel bekijken, door in te loggen en de nieuwe nieuwsbrief lezen.

De “REM AF” en “PAK” methode

Investor Assistance Pro doet de Fundamentele Analyse (FA) volgens onze eigen “REM AF” methode. De letters betekenen in het Nederlands, dat men eerst een stap terug moet doen, en analyseren of het aandeel wel voldoet aan een mogelijke speculatieve investering. Hierbij focussen we ons niet op het inkomen van het bedrijf en het mogelijke dividend, maar meer op de mogelijke prijswaardering van een aandeel in de markt.

De letters van “REM AF” staan voor:

  • “R”= Regio oftewel land of provincie van een land. Hierbij wordt de geopolitieke situatie onder de loep genomen.
  • “E” = Element oftewel grondstof. Hierbij wordt gekeken hoe de grondstof in de markt legt ten aanzien van vraag en aanbod.
  • “M” = Management. Hoe zorgt het management van het bedrijf voor het bedrijf, doet men al de juiste dingen en vult men vooral niet de eigen zak.
  • “A”= Arm, oftewel hefboom. Heeft het aandeel een hefboom als de prijs van een de onderliggende grondstof stijgt en heeft het bedrijf een voordeel ten opzichte van de concurrentie
  • “F” = Fase. Waar bevindt het aandeel zich op de “lasand curve”. 

De lasand curve ziet u hieronder. Het aandeel wat we beschrijven op onze betaalde website en waar zich deze op de curve bevindt is weergeven met de blauwe cirkel.

Investor Assistance Pro doet de Technische Analyse (FA) volgens onze eigen “PAK” methode. De letters betekenen in het Nederlands dat men iets kan grijpen of nemen. Nadat we bepaald hebben bij de fundamentele analyse dat we niet hoeven af te remmen, maar het aandeel eventueel kunnen pakken, kijken we eerst naar het technische beeld. 

De letters van “PAK” staan voor:

  • “P”= Prijs van de onderliggende grondstof.
  • “A” = Aandeel. We onderzoeken hierbij of het aandeel een gunstig technisch beeld heeft en dus gekocht kan worden. Vaak wordt gekeken naar het 50-daags of 200-daags gemiddelde.
  • “K”= Kopers. Hierbij wordt de RSI onder de loep genomen van de onderliggende grondstof. Indien deze laag genoeg is, betekent dit dat veel verkopers uit de markt zijn en dat de kopers over zijn gebleven en op het punt staan om te verkopen. Bij grondstof aandelen in de grondstof de belangrijkste component om te bekijken of het aandeel potentieel kan stijgen of niet. 

De premium leden die reeds een abonnement hebben, kunnen hier inloggen om te bekijken welk aandeel we volgens onze “REM AF” en “PAK” methode hebben gekocht. U kunt dit vinden onder “nieuwsbrieven” op de website door op de knop te drukken die hieronder staat weergegeven.

Inloggen premium leden

Voor leden van deze gratis site (blijft zo) raden we aan eens een kijkje te nemen op de nieuwe site. Deze is met de bovenstaande button te bereiken. U kunt alleen niet verder dan de homepagina. Achter deze pagina bouwen we een site op met veel informatie voor beleggers. Om de aandelen te bekijken die wij kopen moet u echter een abonnement bij ons aanschaffen.

U heeft een keuze uit de volgende abonnementen als u op de knop “registreer” drukt. U kunt deze zien in het menu op de pagina https://investor-assistance-pro.com.

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site: info@beleggershulp.nl

Huishoudelijke mededelingen:

Een abonnement op onze nieuwsbrieven, wekelijkse updates en updates tussendoor, zijn 100% gratis. Neem daarom een abonnement door hier op te klikken.

Verder willen we u op de kleine lettertjes wijzen. We kiezen wel eens voor de woorden, advies, adviseren, ect, ect. We willen u erop wijzen dat we geen financiële adviseurs zijn. We vertellen u louter wat wij doen met ons geld en hierop kunt u uw eigen investeringsbeslissingen nemen. Wij willen dit graag nog een keer benadrukken. Dus doe uw eigen research. We zullen in de toekomst onze woorden voorzichtiger gaan kiezen omdat we ons realiseren dat dit nogal eens verwarring kan opleveren, ook al is dit een gratis nieuwsbrief.

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Uranium stijgt lekker door, maar staat op het punt van afkoelen, stijging tot $ 63 is mogelijk. Goud en Zilver staan op het punt van uitbreken, maar lijken dit nog niet echt te willen. Olie is ook gestegen. Toch hebben we nog niet volledig het gevoel dat de grondstoffen gaan knallen. Het is op en neer voorlopig en dit kan best nog weleens een paar maanden duren.  

Motto blijft: Houdt u nog langer vol en koop in 2023 als er een mooie dip is in de grondstoffen aandelen.

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoud dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.