Zit er een adder onder het gras bij deze investering?

Zit er een adder onder het gras bij deze investering?

week 41/ jaar 5

Inleiding

We hadden u belooft om deze week in de COT-rapporten van goud en zilver te duiken. Aangezien er niets veranderd is in deze rapporten, ten opzichte van voorgaande weken, kiezen we voor een ander onderwerp. Het andere onderwerp is een investering in een olie royalty. Daarna zullen we kort inzoomen op waarom we deze week gedeeltelijk onze shorts weer teruggekocht hebben en wat goud en zilver mogelijk gaan doen de komende weken.

Viper Energy Partners (VNOM)

We vallen gelijk met de deur in huis. VNOM is het aandeel dat we heel waarschijnlijk gaan kopen de komende week, mits de prijs niet door het dak vliegt deze week tenminste. We hoeven u waarschijnlijk niet meer te zeggen dat onze ideale investeringen, investeringen in royalty bedrijven zijn. Dit gaat zelfs zover dat we af en toe weleens de overweging maken om alleen maar royalty bedrijven te investeren, …………

Sorry, de rest van dit artikel is door een fout van onze kant verloren gegaan.

35 aandelen VNOM voor < $ 34

Waarom kopen we een deel van onze shorts terug?

Het korte antwoordt is omdat we niet weten of aandelen blijven zakken op de korte termijn of niet. En we hebben het dan over grote tech bedrijven. Dus we pakken een beetje winst op dit moment en kijken het nog even aan. Kijk u zelf naar het technische beeld en oordeelt uzelf wat uw keuze zou zijn. Omdat we het echt niet weten, aandelen zouden net zo goed verder kunnen dalen, kopen we de helft terug en houden de andere helft nog even aan, om te zien wat de markt doet. AMZN was nog niet zover maar TSLA wel, zie de grafiek hieronder. Op de lange termijn denken wij dat deze aandelen nog verder zullen zakken.

Wat doet goud en zilver de komende weken?

Wisten we het maar. Maar we denken dat de bodem nu in is. Indien goud boven de $ 1740 komt en daarna terugtrekt naar een hogere bodem om vervolgens weer boven de $ 1740 uit te stijgen hebben weer een stijgende goudprijs te pakken die ons veel plezier op kan leveren de komende jaren. Voor zilver is dit niveau $ 20,87. Het belangrijkste hierin is dat de FED haar koers veranderd door bijvoorbeeld aan te kondigen dat de renteverhogingen in een langzamer tempo zullen gaan.

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site: info@beleggershulp.nl

Huishoudelijke mededelingen:

Een abonnement op onze nieuwsbrieven, wekelijkse updates en updates tussendoor, zijn 100% gratis. Neem daarom een abonnement door hier op te klikken.

We laten niet meer standaard de portfolio als een pdf format in onze wekelijkse updates zien. De reden hiervoor is dat we gemerkt hebben dat de site hiervan traag wordt. U kunt uiteraard wel de portfolio status altijd benaderen, gebruik daarvoor de link achter het kopje “Portfolio Update”. Hier vind u ook andere updates zoals de 6B (golden egg basket/crypto box/ nucleair bullets & battery metals, ect) en onze highscore lijst van verkochte aandelen. Dit geeft u helaas minder de mogelijkheid om ons te controleren of we het juiste doen en integer de resultaten presenteren. We hebben dan ook de mogelijkheid ingebouwd dat u de rapporten kunt downloaden op onze portfolio pagina.

Verder willen we u op de kleine lettertjes wijzen. We kiezen wel eens voor de woorden, advies, adviseren, ect, ect. We willen u erop wijzen dat we geen financiële adviseurs zijn. We vertellen u louter wat wij doen met ons geld en hierop kunt u uw eigen investeringsbeslissingen nemen. Wij willen dit graag nog een keer benadrukken. Dus doe uw eigen research. We zullen in de toekomst onze woorden voorzichtiger gaan kiezen omdat we ons realiseren dat dit nogal eens verwarring kan opleveren, ook al is dit een gratis nieuwsbrief.

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Goud en zilver hebben we reeds besproken, net als olie. Wat rest is koper en uranium. Bij koper verwachten we niet veel vuurwerk en het kan best zijn dat het nog wel even duurt eer hier weer wat muziek in komt. Uranium kan ieder moment komen, maar dit zal verrassend zijn. Het een en ander hangt ook af van de algemene markten wat deze zullen doen.

Motto blijft: Houd nog langer vol en koop heel langzaam bij op de dip, of beter wacht tot de dip voorbij is. Probeer te handelen door op dalingen te kopen en op stijgingen te verkopen.

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoud dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.