Wordt 2024 een goed jaar om te beleggen?

Wordt 2024 een goed jaar om te beleggen?

30 december 2023 / week 53

Inleiding

Het is alweer het laatste bericht van het 6de jaar. In deze nieuwsbrief geven we u een terugblik van 2023, en een vooruitblik van 2024, over wat wij denken dat zal stijgen en wat zal dalen, in beleggingsland. Zoals u weet, doen we niet aan adviezen, maar geven u alleen onze kijk op de zaken. U kunt hiermee doen wat u wilt. We zullen de thema’s behandelen waar wij de focus op leggen, en behandelen daarom de volgende onderwerpen: Edelmetalen (Goud en Zilver), Basismetalen (Battery Metals), Uranium, Energie, en Shorts. Tevens geven we u een update van onze resultaten van het beleggingsjaar 2023.

Edelmetalen 2023

Edelmetalen (goud, zilver en platina) zullen naar onze verwachting stijgen. Zilver heeft het meeste potentieel, maar zal pas gaan als goud stijgt. In het begin van jaar wordt het echter zeer onzeker en kunnen we ook eerst behoorlijk dalen. Daarom zijn we niet helemaal gerust en in ……………….

Met onderstaande link moeten niet alleen leden van Investor Asistance Pro kunnen inloggen maar iedereen. Laat ons a.u.b. weten op  info@beleggershulp.nl mocht u geen toegang krijgen.

Lees verder

Reacties zijn gesloten.