Vooruitblik op 2002, niets is tijdelijk

Vooruitblik op 2002, niets is tijdelijk

volume 12 / jaar 4

Inleiding

Met deze nieuwsbrief van december kijken we vooruit naar 2022. Eerst gaan we in op de huidige stand van zaken en vooral onze kijk op de maand december geven. Dan zullen we u onze strategie vertellen wat wij in de komende maanden zullen doen naar aanleiding van ons portfolio-overzicht. Als laatste geven we u onze vooruitblik op 2022.

Huidige stand van zaken

De beurs heeft een behoorlijke dip gemaakt en we kunnen concluderen dat we meer bescherming hadden moeten kopen en dat we onze VIX calls iets te vroeg verkocht hebben. We moeten hier dus van leren en het heeft dan geen zin om een koe in zijn kont te kijken. We hebben in ieder geval iets winst gemaakt met deze handel.

Het excuus voor de dip is de nieuwe variant van het Coronavirus. Waarom dit opeens Omikron moet heten is ons een raadsel, dit omdat dit de vijftiende letter van het Griekse alfabet is. Wij zijn blijven steken bij delta. Een leuk feitje is dat ze in ieder geval Xi hebben overgeslagen, wie heeft al alweer dezelfde letters in zijn achternaam? Oh ja de Chinese president. Maar goed we dwalen af. Wij denken dat Omikron over zal waaien, dit omdat het misschien besmettelijker is, maar het meer op een normale griep qua symptomen (minder erg dan de vorige COVID-19-virussen) lijkt. Maar het zal als excuus ……………….

Lees verder

Reacties zijn gesloten.