The revanche of the miners & let’s get physical

The revanche of the miners & let’s get physical

week 8 / jaar 4

Deze week laten we een video zien. Waarom? Omdat we het eenvoudig weg niet beter kunnen zeggen en uitleggen dan deze man. Robert Friedland. Zijn kijk op de wereld is mindblowing. Wij hebben ernaar geluisterd alsof er een academische studie voor de komende 30 jaar in 1,5 uur samen wordt gebracht. Het intellect druipt er van af en wij nemen deze woorden zeer serieus. Wij hebben u reeds verteld dat we aan het kijken waren naar een grotere EV-metals portfolio. Maar na de woorden van deze man gaan we hier de komende jaren zeker nog meer naar kijken en ons geld in deze sector stoppen. Dat is zeker. Onthoudt u deze zin vooral: The demand for Nickel will be to squeeze the content of the Hoover-dam through a garden hose. Veel kijkplezier !

Een andere video die we u niet willen onthouden is de onderstaande. Deze man legt u haarfijn uit hoe de zilvermarkt in elkaar zit en hoe de vraag naar zilver zo groot is op dit moment dat de komende maanden nauwelijks meer aan zilver te komen is. Zelfs voor grote commerciële partijen wordt het al moeilijk.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk meer van dit soort video’s posten. Niet om ons leven gemakkelijk te maken maar omdat sommige mensen nu eenmaal slimmer zijn dan ons, en waarom dan hier geen gebruik van maken.

We hebben u reeds een aantal aanbevelingen gegeven als u een abonnee (gratis) bent van onze weekly updates and maandelijkse nieuwsbrieven. Hieronder de laatste 3 aanbevelingen:

Koop 1000 aandelen Electric Royalties Inc (ELEC) voor < CAD 0,35

Koop 400 aandelen Silver One Resources (SVE) voor < CAD 0,90

Koop 2,75 FILECOIN (FIL) voor < 36 euro

Verkocht de helft aan IVN aandelen en de andere helft als 27ste FGS aandeel aangehouden.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Crypto’s blijven het uitstekend doen. Deze week over de 25 FGS aandelen gehaald (Free Growth Stocks, aandelen die voor de helft verkocht zijn bij 100% winst), en twee aandelen verkocht waar een we een 25% trailing stop op hadden gezet. We zetten deze aandelen op een nieuwe lijst, de highscore lijst die we zullen updaten op de site als we een nieuw FGS aandeel verkocht hebben. Hier komen dus alleen aandelen op waar we meer dan 100% rendement op behaald hebben. Je kan de highscore list in het menu vinden onder portfolio. Ook staat de BBBB lijst hierop. Een nieuwe rubriek die we gaan toevoegen is de Battery Metals, buiten de reeds bestaande Basket of Golden Eggs, Nucleair Bullets en de Crypto Box.

Goud ligt er op het ogenblik niet best bij en net boven een steun bij $1767. Als deze steun breekt dan zien we waarschijnlijk meer zwakte op goud. Wij denken dat de kans iets groter is dat goud vanaf hier iets sterker wordt. Maar het zal enkele maanden duren is onze inschatting dat het boven zijn weerstand van rond de $1883 uitbreekt. Zilver ligt er zeer goed bij, de 50-daags gemiddelde vormt nog steeds een solide steun en is stijgende samen met het 200-daags gemiddelde. De mijnbouwaandelen doen het echter slecht, toch kopen we iets bij, en dan vooral zilver aangezien we hier het grootste potentieel verwachten, we raden u aan hiervoor de 2de video’s echt aandachtig te beluisteren. Motto wordt: Crypto winsten gaan afromen, uranium langzaam kopen en volhouden bij edelmetalen, zilveraandelen heeft de focus.

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.