Nieuwsbrief vol. 8

Nieuwsbrief vol. 8

Opties

Vanaf deze maand zal beleggershulp u adviseren in het gebruik van opties. We zullen opties gebruiken om ons totale rendement op te poetsen. Dat wil zeggen door middel van het verkopen of kopen van opties gaan we meer rendement realiseren op ons totale portfolio. Het doel blijft, een rendement van >10% gemiddeld per jaar realiseren over de totale portfolio.

Om meer rendement te verkrijgen met weinig investeringskapitaal zijn opties uitermate geschikt. In aanschaf kosten ze vaak niet meer dan 100 euro of dollar. We zullen daarom ook genoegen nemen met hele kleine winsten. Hierbij geldt het oud Hollands spreekwoord, wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Alle kleine beetjes helpen is een ander gezegde wat hier van toepassing is. In deze nieuwsbrief geef ik geen uitleg over hoe opties werken, ik ga ervan uit dat u enige ervaring daarmee heeft. Indien u niet weet wat opties zijn dan verwijs ik u naar de website: https://www.investopedia.com/university/ en type de verschillende termen in waarbij u informatie nodig heeft, zoals put option, call option, of sell covered calls.

U hoeft geen angst te hebben dat we bij beleggershulp zeer ingewikkelde optiestrategieĆ«n zal gebruiken. Verder geven we u duidelijk een aantal randvoorwaarden mee waar u de verschillende soorten opties kunt toepassen en welke sectoren we van de markt zullen bedienen. Heeft u totaal geen ervaring met opties dan raad ik u aan er gewoon er is een keertje 1 ……………..

Lees verder

Reacties zijn gesloten.