Week 30

Week 30

Opties

Om te beginnen, ik hou deze weekly kort. Waarom? Ten eerste is het vakantieperiode, ik gun mijzelf daarom iets meer rust, maar u ook. Ten tweede omdat ik hetzelfde onderwerp behandel in de komende maandelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal iets eerder uitkomen dan het komende weekend. Waarschijnlijk op vrijdag. Dit geeft u de gelegenheid om de aanbevelingen direct in praktijk te kunnen brengen en mij de gelegenheid om met men gezin van een welverdiende week vakantie te genieten. De komende weekly zal daarom waarschijnlijk ook ietsje later komen, ik probeer deze echter de zondag na mijn vakantie direct te versturen.

Beleggershulp gaat u helpen met het huidige portfolio meer winst te genereren met behulp van opties. Wij zullen u adviseren in 2 soorten opties, het schrijven van putopties en het schrijven van call opties. Alhoewel we het schrijven van call opties veel minder zullen doen zullen we deze optiesoort toch behandelen aangezien we het soms veel toe gaan passen. Veel meer ga ik nu niet prijsgeven, ik hoop dat u onze komende nieuwsbrief met veel belangstelling en plezier zal lezen. Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet om contact te zoeken. Ik zal u persoonlijk zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Wel zal ik komende week alvast beginnen met u updates door te sturen. Ik wil u wel alvast attenderen dat opties erg voltiel zijn dus indien u hetzelfde resultaat met opties wilt behalen dan beleggershulp dan zult u zodra beleggershulp de aanbeveling geeft, deze zelf zo spoedig mogelijk moeten opvolgen. Ik wil u bij deze adviseren om een betere prijs te bedingen dan beleggershulp heeft betaald (of ontvangen beter gezegd) voor de opties anders genoegen nemen met iets minder winst.

Rendement op ons portfolio

Ons portfolio doet het nog steeds beroerd deze week, alhoewel de situatie zich iets verbeterd heeft ten opzichte van vorige week. We staan nog net iets in de min. Ook hebben we onze stop loss geraakt op REMX. Indien u deze nog niet verkocht heeft dan raad ik u aan om deze de komende handelsdag te verkopen. We denken nog steeds dat het aandeel groeipotentie heeft maar we moeten onze stops respecteren, ik raad u aan hetzelfde te doen.

Verder is de situatie niet veranderd, de ene sector heeft iets gewonnen, deze andere iets verloren. De boodschap blijft: Houd koers.

SectorRendement
Base metals & Copper5,8%
Gold & Silver-1,0%
China-7,1%
Uranium0,5%
Energy6,9%
Short8,7%
Special Materials-11,7%
Dividend Income8,4%
Cannabis-2,7%
Winst/Verlies 201810,2%
Totaal-0,20%

Wilt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief, met elke maand aanbevelingen en tips, dat kan hier.

Met vriendelijke groeten ,     Martin Belder

disclaimer: Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Reacties zijn gesloten.