Nieuwsbrief vol. 6

Nieuwsbrief vol. 6

We volgen Willem !

Deze week heb ik met veel belangstelling een online webinar gevolgd van RTL-Z. De gast was niemand minder dan Willem Middelkoop. En als Willem spreekt dan luister ik. Willem voorspelt al jaren een grote bullmarkt in goud en zilver en andere grondstoffen. Dit keer was het eigenlijk niet anders. Velen zullen dit vermoeien. Mij niet. Ik vind het heerlijk naar Willem te luisteren. Zijn positieve houding en rotsvast geloof in de mijnbouwsector van goud en zilver doet mij altijd goed. Ook ik denk dat de edelmetalen een glanzende toekomst hebben. Wat mij vooral aansprak in dit webinar is zijn analyse van goudmijnen die opereren in het noorden van Australiƫ.

Australisch goud

In het noordwesten van AustraliĆ« vindt men op dit ogenblik goud vrijwel aan de oppervlakte in de vorm van klompjes ter grootte van wel een vingernagel. Hiernaast zie je een voorbeeld. Willem legt een theorie uit dat AustraliĆ« in de oudheid aan Zuid-Afrika gelegen heeft en dat daarom de kans groot is dat hier net zoveel, of bijna zoveel goud bevindt als ooit in Zuid-Afrika gemijnd is. Als men bedenkt dat van de huidige goud voorraad die zich boven de grond bevindt 40% zijn oorsprong had vanuit Zuid-Afrika, begint bij u misschien de omvang van deze ontdekking ……………….

Lees verder

Reacties zijn gesloten.