Nieuwsbrief vol. 10

Nieuwsbrief vol. 10

Energie revolutie metaal nr.1

De titel doet vermoeden dat er meerdere delen komen. Dit klopt, dit is een onderdeel van een serie van nieuwsbrieven. Iedere nieuwsbrief zal een metaal behandelen die voor deze revolutie van belang zullen zijn. Sommige metalen hebben we reeds eerder in een weekly of misschien zelfs wel in een nieuwsbrief behandeld. Toch vraag ik u om, ondanks sommige dingen u bekend voorkomen, deze nieuwsbrief aandachtig door te lezen.

Dat er een revolutie op energiegebied gaat komen staat vast. Nederland heeft reeds uitgesproken dat alle auto’s elektrisch aangedreven zullen zijn voor het jaar 2030. Ik denk persoonlijk niet dat het zo’n vaart zal lopen. Dit is over 11 jaar beste mensen, dit is zeer snel. Toch gaan we ernaartoe. De landen om ons heen hebben ook dergelijk uitspraken gedaan, zelfs China neemt stappen. De revolutie komt eraan.

Omdat de energie transitie complex zal zijn moeten we ons concentreren op bepaalde onderdelen en daarnaast op meerdere paarden gaan wedden om een zo groot mogelijke kans te krijgen op een goed resultaat. Allereerst zullen we ons concentreren op een van de energiebronnen van het elektrisch rijden, de batterij. In een batterij zitten verschillende grondstoffen, zo ook ……………..

Lees verder

Reacties zijn gesloten.