Neem 2 maal 100% winst

Neem 2 maal 100% winst

week 52/ jaar 2

Het is weer zover, we hebben deze week 2x een FGS (Free Growth Stock) behaald binnen onze portfolio. Niet slecht voor een gratis nieuwsbrief service lijkt ons. Een FGS behalen we met een aandeel dat meer dan 100% winst heeft. Door dan de helft te verkopen en de andere helft te houden hebben we gratis aandelen. Deze laten we vervolgens doorstijgen net zo lang als de bullmarket in een bepaalde sector duurt. Het zal u niet verbazen dat de beide FGS aandelen zich in de edelmetalen sector begaven, het zijn namelijk NUAG en AG. Wij adviseren u altijd om deze strategie te volgen voor de zeer speculatieve aandelen in ons portfolio en daarom het volgende te doen als u dit nog niet gedaan heeft.

Verkoop de helft van de NUAG aandelen met minimaal 100% winst, houd de andere helft aan tot de top in de edelmetalen sector er is, beleggershulp zal u apart hiervan op de hoogte stellen als wij denken dat dit zover is.

Verkoop de helft van de AG aandelen met minimaal 100% winst, houd de andere helft aan tot de top in de edelmetalen sector er is, beleggershulp zal u apart hiervan op de hoogte stellen als wij denken dat dit zover is.

U kunt natuurlijk dit advies in de wind slaan als u denkt dat goud en zilver verder gaan stijgen. Wij denken dat dit gaat gebeuren. Waarom dan toch winst nemen? Om onze eigen emoties niet in de weg te zitten. Wat betekend dat nu weer, horen we u denken. Dit betekend in plat en simpel Nederlands, wees niet te inhalig en neem volgens een methode gewoon winst. Denk hier niet verder over na, volg je strategie, ook al heeft u een andere strategie, volg deze en neem op tijd winst en laat emoties geen rol spelen.

Tevens maakt dit weer geld vrij voor andere speculatieve aandelen in deze sector of kans om dividend aandelen bij te kopen met meer zekerheid. Volg u strategie net als bij een stoploss als u verliezen lijdt. Laat u emoties niet de baas zijn over uw gedachten, dit loopt vaak niet goed af met zware verliezen.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens gratis op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Portfolio update

SectorRendement
Gold & Silver26,0%
Uranium-23,0%
Energy3,0%
Short-22,8%
Dividend Income7,7%
EV-metals1,5%
FGS174,2%
Winst/Verlies 2018/919,5%
Totaal31,98%

Deze week was uitstekend. Onverwacht voor ons maar toch gekomen een eindejaarsrally in goud. Is er dan toch een storm op komst? We houden onze short portfolio dan toch maar even aan je weet maar nooit. De edelmetalen aandelen vliegen in ieder geval omhoog zoveel zelf dat we 2 FGS aandelen erbij hebben, zie deze weekly. Uranium scoorde vlak en heeft een nieuw aandeel erbij, URC, zie weekly van vorige week. De short sector heeft opnieuw met verliezen te maken, maar zoals gezegd we houden hem aan voor een eventuele draai in de markt. De energie sector had te maken met een lichte winst ten opzichte van vorige week evenals de EV sector. Ons motto blijft: Blijf op ingeslagen koers, ook het volgend jaar 2020 in!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.