ls uranium een defensieve investering?

ls uranium een defensieve investering?

week 49/ jaar 5

Inleiding

Vandaag laten we iemand anders het woord doen. Brandon Munro, CEO van Bannerman Energy (BMN), een portfolio aandeel van beleggershulp, wordt geïnterviewd door Pallisades Gold. Geen interview over zijn bedrijf, maar het gesprek gaat over de vraag en aanbod in de uraniummarkt. Verder, en dit is ook niet onbelangrijk, verdedigt Brandon de case voor een investering die defensief van aard is als het om uranium aandelen gaat. We raden u aan om er lekker voor te zitten en te luisteren.

Brandon praat, wij luisteren.

Welk uraniumaandeel uit de Verenigde Staten vinden onze lezers het beste aandeel?

De winnaar is: Uranium Energy Corp

We hebben gelijk een nieuwe poll opgezet, de vraag is nu: Wie vindt u het beste uranium aandeel van Afrika:

Welk uranium mijnbouwbedrijf in de Afrika vindt u het beste bedrijf?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site: info@beleggershulp.nl

Huishoudelijke mededelingen:

Een abonnement op onze nieuwsbrieven, wekelijkse updates en updates tussendoor, zijn 100% gratis. Neem daarom een abonnement door hier op te klikken.

We laten niet meer standaard de portfolio als een pdf format in onze wekelijkse updates zien. De reden hiervoor is dat we gemerkt hebben dat de site hiervan traag wordt. U kunt uiteraard wel de portfolio status altijd benaderen, gebruik daarvoor de link achter het kopje “Portfolio Update”. Hier vind u ook andere updates zoals de 6B (golden egg basket/crypto box/ nucleair bullets & battery metals, ect) en onze highscore lijst van verkochte aandelen. Dit geeft u helaas minder de mogelijkheid om ons te controleren of we het juiste doen en integer de resultaten presenteren. We hebben dan ook de mogelijkheid ingebouwd dat u de rapporten kunt downloaden op onze portfolio pagina.

Verder willen we u op de kleine lettertjes wijzen. We kiezen wel eens voor de woorden, advies, adviseren, ect, ect. We willen u erop wijzen dat we geen financiële adviseurs zijn. We vertellen u louter wat wij doen met ons geld en hierop kunt u uw eigen investeringsbeslissingen nemen. Wij willen dit graag nog een keer benadrukken. Dus doe uw eigen research. We zullen in de toekomst onze woorden voorzichtiger gaan kiezen omdat we ons realiseren dat dit nogal eens verwarring kan opleveren, ook al is dit een gratis nieuwsbrief.

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

De edelmetalen kregen aan het begin van de week een flinke duw naar beneden. Later in de week herstelde goud en zilver heel goed en we staan nu op gelijke hoogten als vorige week. Toch denken we dat de markt veel weerstand heeft om verder naar boven te gaan. We denken daarom dat de edelmetalen zullen dalen de volgende week, het zou ons verbazen als het anders zou zijn. We laten ons echter graag verrassen :-). Uranium blijft mooi hangen en het kan best zijn dat we aandelen aankopen de komende weken. Koper doet het ook verrassend goed, vooral de grote mijnbouwbedrijven profiteren hiervan. Gelukkig hebben we de meeste shorts bijgekocht met een redelijke winst, alleen AAPL staat nog open.

Motto blijft: Houdt u nog langer vol en koop in december als er een mooie dip is in de grondstoffen aandelen.

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoud dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.