Een gouden uitbraak?

Een gouden uitbraak?

week 27 / jaar 3

In de titel staat een vraagteken. Dit komt omdat de uitbraak nog bevestigd moet worden. Met andere woorden, goud moet stijgen en opnieuw steun zoeken rond de $1760. Het wordt dus spannend de komende weken. Wij verwachten dat goud de steun zoekt en houdt. En dat goud daarna een nieuwe all-time high gaat opzoeken. Als dat gebeurd hopen we dat goud geruisloos doorstijgt naar nieuwe hoogten tot de iedereen in uw omgeving goud en zilver gaat kopen. Dan moet u nadenken om het spul te gaan verkopen. We zijn zo ver lang nog niet. Dit kan nog jaren duren. Misschien komt die tijd nog helemaal niet aan de orde. We zullen het zien. De kaarten zijn geschud en volgens ons is dit een recept voor grote kansen in de grondstoffen sectoren in het algemeen en de edelmetalen in het speciaal.

Dit gezegd hebbende, hebben we ook weer een nieuwe Free Growth Stock (FGS) te pakken. Dit is een aandeel dat meer dan 100% gestegen is. Dit keer is het SAND (Sandstorm Gold). Het is ons 9de FGS en ons 6de edelmetaal aandeel in de FGS sector van onze portfolio. Dit zegt iets over de potentie in deze sector lijkt ons. We moeten nu op zoek naar een nieuw aandeel. Begrijp ons niet verkeerd, ons gevoel is tegenstrijdig, we willen SAND niet verkopen, net nu goud op het uitbreken staat en dat SAND misschien wel veel hoger gaat. Maar we moeten het gevoel negeren en het verstand laten regeren, dus gewoon de helft verkopen. Volg je strategie, niet je gevoel.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Portfolio update

Deze week krabbelde de edelmetaal aandelen weer iets terug. De overige sectoren kabbelden voort, er valt eigenlijk weinig nieuws over te vertellen. We moeten ons voor gaan bereiden op een economische neergang met dalende koersen. We denken erover na, maar waarschijnlijk wordt dit het onderwerp van onze nieuwste nieuwsbrief die volgende week uitkomt. Motto blijft: Stay save with dividend en goud en zilver!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.