Altijd weer die crypto’s die het meeste stijgen in prijs

Altijd weer die crypto’s die het meeste stijgen in prijs

week 16 / jaar 4

Ja we moeten met de billen bloot. We hadden het niet bij het juiste eind met onze crypto voorspelling. We lieten emoties toe en namen winst op crypto’s terwijl deze nu vrolijk doorstijgen. Hebben we spijt? Nee zeker niet, het is niet slecht om af en toe winst te nemen. We dachten een patroon te zien met gelijkblijvende toppen en stijgende bodems. Ons vermoeden was dat dit best weleens een indicator zou kunnen zijn voor een daling in crypto’s. Dit gebeurde niet en crypto’s braken zelfs door de weerstand heen, en flink ook. Het moet ooit een keer dalen, maar blijkbaar is het hiervoor nog te vroeg. De crypto manie gaat door, en wij profiteren.

We kunnen namelijk onze 30ste en 31ste FGS aandeel vieren. Het is tevens ons 10de crypto box FGS, dus dubbel feest zouden we zeggen. Ik neem er een biertje op vanavond. Op de onderstaande crypto’s hebben we namelijk meer dan 100% stijging behaald en dus verkopen we weer de helft. De andere helft houden we aan als FGS aandelen.

  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Litecoin (LTC)

Blijft het feest? Tja, wij weten het echt niet. Als we sommige moeten geloven gaat Bitcoin naar $220.000 dit jaar. Wij verwachten nog steeds een pullback, dus blijven we voorzichtig. We zijn goed gepositioneerd dus laat maar komen die $220.000. Tevens blijven we kleinere crypto’s aankopen en hopelijk kan er na 100% stijging weer voor de helft verkocht worden. Voorlopig hebben we de wind in de zeilen, maar slechtere tijden gaan zeker aankomen. Dan hebben we cash nodig om weer in te stappen. Hopelijk zijn we slim genoeg. Verder gaan we ons meer verdiepen in het hoe en waarom van crypto’s. Daar trekken we een jaartje voor uit en kunnen u als lezer misschien meer te lezen geven dan “wij snappen het ook niet”. Voorlopig hanteren we de volgende strategie: We kopen met hele kleine bedragen crypto’s, verkopen deze voor de helft na stijging van 100%, houden de helft aan van deze crypto’s en kopen een andere crypto van het vrijgekomen geld. Zo hopen we een portfolio vol met crypto’s te krijgen die we laten staan om af en toe winst van af te romen. Op de lange termijn hopen we dat er een Bitcoin achtige crypto tussen zit die 100.000% in prijs stijgt. We hebben nu nog 7 openstaande posities waar we geen 100% winst op gehaald hebben. Van 2 van de 7 hebben we onder 100% het aantal aandelen verkocht om onze investering van 100 euro terug te krijgen. Dit zijn Free Stock (FS) aandelen. In principe hetzelfde als FGS aandelen maar dan bij lagere winst percentages de investering er weer uit gehaald.

Crypto’s die o.a. op ons wachtlijstje staan zijn o.a.:

  • Ox (ZRX)
  • Celo (CGLD)
  • Civic (CVC)
  • Decentraland (MANA)
  • Kyber Network (KNC)
  • Maker (MKR)
  • NuCypher (NU)

Niet alleen crypto’s deden het goed deze week maar ook goud en zilver zitten weer in de lift. Toch vinden we dat de aandelen een beetje achterblijven. We hebben op de dip een aantal aandelen gekocht om de gemiddelde aankoopprijs te drukken. Het wordt nu tijd om, indien de aandelen een kleine winst boeken, de helft van de aandelen weer te verkopen. Bij 1 aandeel is dit reeds gelukt en dit is Silvercrest Metals Inc (SILV), zie het portfolio overzicht.

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen (aangezien we niet alles op twitter en andere sociale media posten) dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Huishoudelijke mededelingen:

We laten niet meer standaard de portfolio als een pdf format in onze weekly updates zien. De reden hiervoor is dat we gemerkt hebben dat de site hiervan traag wordt. U kunt uiteraard wel de portfolio status altijd benaderen, gebruik daarvoor de link achter het kopje “Portfolio Update”. Hier vind u ook andere updates zoals de BBBB (golden egg basket/crypto box/ nucleair bullets & battery metals) en onze highscore lijst van verkochte aandelen. Dit geeft u helaas minder de mogelijkheid om ons te controleren of we het juiste doen en integer de resultaten presenteren. We zijn hier dan ook hard mee bezig en zorgen ervoor dat u dit in de toekomst weer kunt.

Verder willen we u op de kleine lettertjes wijzen. We kiezen wel eens voor de woorden, advies, adviseren, ect, ect. We willen u erop wijzen dat we geen financiële adviseurs zijn. We vertellen u louter wat wij doen met ons geld en hierop kan u uw eigen investeringsbeslissingen nemen. Wij willen dit graag nog een keer benadrukken. Dus doe uw eigen research. We zullen in de toekomst onze woorden voorzichtiger gaan kiezen omdat we ons realiseren dat dit nogal eens verwarring kan opleveren, ook al is dit een gratis nieuwsbrief.

Portfolio update: https://beleggershulp.nl/portfolio/

Overall portfolio: ruim 134% winst. Golden Egg Basket: 12% verlies. Crypto box: 2842% winst. Nucleair bullets: 109% winst. Battery metals: 77% winst

Eigenlijk is deze hele weekly een update van onze portfolio. Uranium aandelen zijn echter nog niet besproken, deze hadden met een kleine dip te maken, en op sommige gaan we reeds verliezen zien. Voor de EV metalen was er deze week een bescheiden winst. Motto blijft: Lekker blijven zitten en geniet van de rit naar boven, verkoop altijd de helft bij 100% winst!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Neemt u de inhoudt dan ook niet als advies om acties te ondernemen. Wij vertellen u alleen wat wij doen met ons geld. Uw investeringen blijft en kost uw geld en blijft dus uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.