Week 46

Week 46

Langlopende CALL-OPTIES

Ik heb u gisteren niet de beleggershulp weekly toegezonden zoals u van mij gewend bent. Dit wilde ik namelijk vandaag doen. Dit om gelijk de eerste lange termijn optie te kunnen kopen en deze in de nieuwsbrief te kunnen verwerken. Hieronder ziet u welke dit is geworden.

We hebben de lange termijn optie van Wheathon Precious Metals gekocht met een expiratiedatum van 17 jan 2020 op een strike prijs van 22,5. Deze call kost ons $72. Dit is tevens het maximale bedrag wat we aan deze trade kunnen verliezen.

We speculeren hiermee dus dat de prijs van WPM boven de $22,50 staat voor 17 januari 2020. Doet deze dat niet dan loopt de call waardeloos af. De huidige prijs staat nu net boven de $16 en het aandeel moet dus zo’n 40% stijgen de komende 14 maanden. Dit lijkt veel maar we verwachten de de goud en zilverprijs in 2019 een flinke lift krijgt. Bovendien zijn we van plan om de optie met zo’n 100% winst weer van de hand te doen.

Deze optie zal niet op zichzelf staan maar we willen dit soort opties van verschillende goud- en zilvermijnbedrijven aanschaffen voor max 1000 euro. Hiermee maken we gelijk een nieuwe categorie aan onder de opties, dit noemen we de langlopende call-opties categorie.

Verkopen van putopties

Met het verkopen van put-opties hebben we reeds enige ervaring op gebouwd. We blijven dit voorlopig doen aangezien we verwachten dat de markt de komende maanden weer een flinke rit naar boven maken. Nu is dus het moment weer om putopties bij te verkopen. We hebben vandaag dan ook weer 2 putopties verkocht, zie onderstaande afbeelding van mijn account.

Aangezien we deze optie aanbeveling deze keer in de weekly hebben ondergebracht zal er geen aparte option update worden opgestuurd naar uw mailadres.

RENDEMENT OP ONS PORTFOLIO

Overall is de portfolio weer iets gestegen. Dit komt vooral door NSU, deze is overgenomen en er werd maar liefst $6.00 voor het aandeel geboden. We hebben hierbij het aandeel met flinke winst de deur uit kunnen doen. De rest van de sectoren blijven kwakkelen. Totaal verlies is nu -0,05%. Motto blijft: Houd koers!

SectorRendement
Base metals & Copper3,8%
Gold & Silver-7,5%
China-2,3%
Uranium1,2%
Energy-6,2%
Short-6,6%
Dividend Income-8,3%
Cannabis3,5%
Digital Currency-8,5%
EV-metals0,1%
FGS6,6%
Winst/Verlies 201812,3%
Totaal-0,05%

Wilt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief, met elke maand aanbevelingen en tips, dat kan hier.
Met vriendelijke groeten, Martin Belder
disclaimer: Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Reacties zijn gesloten.