5x 100% winst sinds de vorige weekly update, niet slecht, maar hebben we nog kans op meer winst?

5x 100% winst sinds de vorige weekly update, niet slecht, maar hebben we nog kans op meer winst?

week 2 / jaar 4

Wat een week. crypto’s vlogen omhoog en goud en zilver vloog mee, tot vrijdag, en dan opeens kaboem, terug bij af voor goud en zilver, terwijl de crypto’s stand houden. We zijn ontzettend blij dat we in crypto’s zijn gaan beleggen ondanks dat we er weinig van begrijpen. Blijkbaar toch wel iets. We hebben erkend dat het wel eens een winnaar kan zijn en een functie heeft buiten het monetaire systeem, misschien is dit ook genoeg. Het helpt natuurlijk dat de jonge generatie het misschien iets meer begrijpt en vanaf de telefoon de wereld gek kan handelen. Crypto is hierbij een goed voorbeeld. Maar vergis u niet, ook grootbanken richten zich steeds meer op bitcoin. Misschien onder het mom houdt u vrienden dichtbij, maar uw vijanden nog dichter bij u. Ook grote en vermogende investeerders stappen in, soms zelfs met $500 miljoen. Een slecht voorbeeld is Tesla. Hoera voor diegene die hierin belegd heeft en de moed heeft gehad. Maar op basis waarvan stijgt dit aandeel nog? De jonge generatie met hun Robinhood account. Hierbij een oproep tot hun, stap eruit aub, of stel tenminste je winst veilig. Het aandeel staat op 30x sales. Wat u wat dit betekend? Het bedrijf moet 30 jaar auto’s verkopen met hetzelfde aantal verkopen om überhaupt aan deze belachelijke prijs te kunnen voldoen. Weet u wat in de S&P500 als hoge P/S ratio wordt gezien? Juist 2. Blijf aub weg van dit aandeel, is ronduit belachelijk. Wij kijken al een tijdje om dit aandeel te shorten, maar durven het niet, de manie is nog niet over.

Een ander verhaal is goud en zilver. Het staat nu weer op een breekpunt en we worden langzaam weer zenuwachtig. Houdt u stoplossen in de gaten en verkoop als u moet. Wij denken nog steeds dat het niet zover komt en dat we de weg omhoog weer in zullen slaan. Dhr. Biden geeft geld uit wat hij niet heeft, geeft een cadeautje aan iedere Amerikaan van $2000. Toch ging goud onderuit op dit nieuws. Voor ons onbegrijpelijk en we zien dit als fake news. Nee laten we deze term niet meer gebruiken. We zien dit als een valse beweging naar beneden. Dit is de reden waarom we meer zilver en goud aandelen hebben gekocht de laatste paar dagen. We zien teveel kansen en alles hangt net onder of net boven hun 50 en 200 daags gemiddelde. Nogmaals wij denken dat het weer omhoog veert. Het is afwachten wat er gebeurd.

Zoals gezegd de crypto’s zijn on fire. Opvallend hierbij is dat de kleinere crypto’s hierbij achterblijven. Alles gaat blijkbaar in de 2 grootste en dat zijn Bitcoin en Ethereum. We denken erover na om bij Ethereum iets van de waarde af te romen naar onze cash positie maar twijfelen hier nog over. Bij Bitcoin hebben we dit misschien te vroeg gedaan. We zijn echter toch blij dat we het gedaan hebben aangezien we nu een mooie cashpositie hebben staan, voor als het dadelijk richting het zuiden gaat met de beurs. Toch is het nog geen manie op de crypto’s. Het begint bubbelig te worden maar om me heen hoor ik niets of mensen hiermee bezig zijn. Aan de andere kant, je hebt tegenwoordig ook niet veel mensen meer om je heen. Kortom gevaarlijke tijden. Onze verwachting is dat de beurs in 2021 een knauw krijgt en dat edelmetalen, uranium, nikkel/koper en crypto’s blijven stijgen. Als u dit ook denkt zit u nog steeds goed bij ons. Waar we echt op wachten is een pullback in uranium, hier willen we graag verder in maar het is ons iets te hard gegaan. We wachten af. Voorlopig gaat het niet slecht. Deze week boven de 75% winst gekomen. Dit is 25% winst per jaar. Maar laten we niet te vroeg juichen, het jaar is net begonnen.

De 5 x 100% komt van de volgende FGS (Free Growth Stocks) aandelen:

  • De crypto The Graph
  • De batterij recycler American Maganese Inc
  • Het zilvermijn bedrijf Defiance Silver Corp
  • De nikkelproducent Lundin Mining Corp
  • De crypto Stellar Lumens

Bevalt u onze research en wilt u wekelijks deze gratis in uw mailbox hebben. Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van al onze aanbevelingen dan is een gratis abonnement misschien iets voor u, u kunt hem afsluiten op :https://beleggershulp.nl/newsletter

Tip, neem ook eens een kijkje in onze special reports rubriek. Deze kunt u vinden aan de rechter side bar op onze site. Heeft u ook zin op iets op schrift te zetten met als onderwerp alles wat met beleggen te maken heeft, stuur dan een e-mail met het door u gemaakte artikel. Wij zullen hem beoordelen en misschien plaatsen we hem wel op onze site. : info@beleggershulp.nl

Portfolio update

Goud en zilver stegen, en goud staat weer boven de $1860. Als dit hierboven blijft zullen we waarschijnlijk weer grotere goudmijn en zilvermijnen aankopen en zo ook de royalty aandelen. We wachten nog even af. Ook Uranium blijft stijgen. Motto wordt: Haal de hand langzaam van de knip en start met verdere investeringen op de aanbevelingen!!!!!

Disclaimer:

Beleggershulp baseert zijn werk op research vanaf het internet, bij officiële instanties en meningen van andere nieuwsbriefschrijvers. Niets in deze nieuwsbrief is letterlijk overgenomen van anderen, behalve sommige grafieken, het is de mening van de schrijver. Het kan fouten bevatten en u moet geen enkele investering beslissing maken zuiver op basis van wat u in deze nieuwsbrief leest. Het is uw geld en blijft uw verantwoordelijkheid. We zijn zelf een zeer kleine investeringsfirma en kunnen hierdoor onmogelijk zelf de prijs van aandelen beïnvloeden.

Privacy:

Beleggershulp bewaart je email en naam als gegevens, meer niet. Deze gegevens zijn alleen voor de eigenaar van de website inzichtelijk, zijn beschermd met een complex paswoord en worden niet verstrekt aan iemand anders. Indien u niet tevreden bent over onze service dan kunt u zich altijd uitschrijven door een e-mail te schrijven naar info@beleggershulp.nl. Wij schrijven u dan zo spoedig mogelijk uit.

Reacties zijn gesloten.